Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola232

czy to ciaza

Polecane posty

Gość karola232

Hej dziewczny możecie mi troche podpowiedziec o co chodzi . A wiec tak cykle mam 30 dniowe od 20 do 25 dnia cyklu biore luteine bo mam problem z progesteronem 28 dnia cyklu dostalam okres troche sie zdziwilam bo zawsze dostaje 30 dnia ale ten okres byl dziwny prawie nic nie lecialo tylko jak szlam do toalety zrobic siku po dwoch dniach krwawienie sie skonczylo i na nastepny dzien piersi zaczely mnie okropnie bolec a zawsze mnie bola przed a nie po okresie dzis mam 35 dzien cyklu rano bylo male plamienie nie wiem o co chodzi mam klucia w lewym jajniku i bole brzucha czy to ciaza jutro jade chyba do gina . A wy co o tym myslicie ?? Ostatnio pisalam tak w watku chcialam dodac do tego ze dzis robilam test ale nie z porannego moczu byl negatyny pojechalam do ginekologa zrobil mi badanie mialam niewielkie plamienie pytal sie czy robilam test i jaki byl wynik kiedy mialam miesiaczke i te plamienia zapytal sie czy nadal mnie piersi bola powiedzialam ze tak on nic nie powiedzial policzyl tylko na kalendarzu i zapisal mnie na usg 16 lutego do tego czasu kazal mi brac luteine dwa razy dziennie a wy co o tym myslicie

Gość gość
Nikt ma forum nie napisze Ci czy jestes w ciazy. Nawet ginekolog nic Ci nie powiedzial jednoznacznie. Chcesz wiedziec na 100% to zrob test z krwi. Wynik jest na nastepny dzien lub tego samego dnia w niektorych laboratoriach.