Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 88

Zwykle pytanie do normalnych facetow

Polecane posty

Gość gość 88

Czesc chłopaki mam do was pytanie jakich wiele. Nie jest to nic szczególnego; czytałam ze mężczyźni tez czekają (pisze "tez" bo w śród kobiet mowi się ze to mężczyzna powinien się interesować i pisać pierwszy itp )na sms od dziewczyny która im się podoba .... Czy to prawda ze czekacie na wiadomość lub telefon... na jakiś znak ze ona myśli i pamięta o was? I jeżeli TAK to jak dziewczyna powinna się zachować żeby było ok nie zbyt nachalnie , aby chłopaka nie wystraszyć, ale okazać jemu zainteresowanie , przekazać to ze nam go brakuje w delikatny sposób...! Dodam jeszcze ze rozumiem to ze faceci lubią czuć swobodę dlatego nie chciałabym być zle odczytana jeżeli bede "wypisywać" do faceta, mimo tego ze mówił ze mogę pisać do niego kiedy chce a on pisze mi sms nawet jak wraca o 5rano z imprezy ze idzie spać czy, jak jedzie do pracy ze śnieg spadł :) nie znamy się dobrze (prawie wcale...)porozumiewamy się w języku obcym ( następna trudność dla mnie) , J powiedział ze mogę pisać po polsku a on sobie przetłumaczy :) Lecz mam wrażenie ze tematy nam się wyczerpały :( Jeżeli uznacie ze moje pytanie to głupota to nie odpisujcie :D A jak ktoś będzie miał ochotę mi pomóc to wielkie dzięki :D !!!

Gość gość88
Powie szczerze ze spotkaliśmy się tylko 2 razy i nie znamy się dobrze nie chce go wystraszyć ,chociaż to prawda ze mysle o nim caly czas, i usmiechcam się sama do siebie jak glupia :) zwyczajnie tesknie :)

Gość facet xxl
Wyślij mu znak zapytania.

Gość dupniety_na_umysle
Napisałbym coś ale ja nie jestem normalny.

Gość gość88
dupniety_na_umysle ; smialo napisz najwyżej się pośmiejemy ;)

Gość gość
Faceci się nie boją, a już na pewno nie kobiet. Chyba że tych nieatrakcyjnych.

Gość gość
spytaj go o chodzenie

Gość gość88
o chodzenie ? mamy po 27 lat Już dawni nie pytam się o takie rzeczy przynajmniej na początku znajomości :D Z wyczajnie chodzi mi o nie stracenie kontaktu !

Gość gość
Śnisz czy kpisz???

Gość gość
Zapytaj go czy ma gacie na zmianę a potem walnij petardę. Jestem sama w domu i się nudzę przyjeżdżaj :classic_cool: