Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt hipoteczny bez zdolności kredytowej, można?

Polecane posty

Gość karolina zielarka
po co ci zdolnosc kredytowa, idzisz nasciemniasz ze jestes lekarzem a leczysz woda z cukrem nazywajac to homeopatia i od razu beda ci placic

Gość CzyszczenieBIKu
Masz problem z negatywną historią kredytową i w banku spotykasz się z odmową udzielenia kredytu? Jeśli Twoje negatywne wpisy dotyczą spłaconych już kredytów, to warto rozważyć aktualizację danych w rejestrze Biura Informacji Kredytowej, która potocznie nazywana jest "czyszczeniem BIK". Warto samemu podjąć działania w tym kierunku. Wystarczy złożyć odpowiedni wniosek u wierzyciela, który wprowadził zapisy do BIKu. Można do tego wykorzystać generator wniosków na czyszczeniebiku.pl, który znacznie ułatwi to zadanie.

Gość Pamela Rosa Flores
Czesc, jestem Pamela Rosa Flores, uczciwy i wiarygodny pozyczkodawca. Udzielam pozyczki z jasnymi i latwymi do zrozumienia warunkami z 2% odsetkami. Zapewniam kredyty na dzialalnosc gospodarcza, pozyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pozyczki na splate rachunków. Jesli potrzebujesz pozyczki, skontaktuj sie ze mna bezposrednio: pamelarosaflores11@gmail.com

Gość gość Karikaro
ja dopiero zaczynam swoją podróż po kredyt.. ale na starcie udałam się do doradcy z BKR.. nie mam pojęcia czego się spodziewać a słyszałam, że porady są lepsze niż takie błądzenie we mgle