Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzis zjedliscie

Polecane posty

Gość gość

ja jajecznice z 4 jajek i teraz paczke 200g pierników w czekoladzie

Gość gość
mało i nie jestem zadowolona z tego co zjadłam bo wydaje mi się że miało za mało składników odżywczych

Gość gość
fajnie macie ze możecie jeść wszystko bez lęku..:( zazdroszczę wam aż :(( ja nie jem prawie nic przez to ze boję się działania narkotycznego które ma większość produktów spożywczych a ja mam uraz psychiczny i za cholere nie zjem niczego bez sprawdzenia zawartośći substancji i ich działania..wykańczam się i nie daje radę i tak od dwóch miesięcy...dziś odpadło mleko i pszeniczne produkty...:(( ale bym sobie zjadła pierniki w czekoladzie..mmmm..ehh mogę pomarzyć:(

Gość gość
ja do południa kawał pizzy, którą dziewczyny zrobiły w pracy, bo dziś jest dzień pizzy a wieczorem ok.19 1 poziom ptasiego mleczka [nie jadłam całe wieki i wcale mi nie smakowało], paczkę chlebków/wafli owsianych i duża szklanę własnoręcznie wyciskanego soku z jabłek

Gość gość
Zrobiłam sobie kaszę jaglaną z prażonymi jabłkami na śniadanie, a że wyszło tego dużo to miałam też porcję na obiad. Potem mandarynki, jogurt Olmy, a na kolację kanapki z żółtym serem i pomidorami. Wypiłam też 3 kawy z mlekiem i podgryzłam trochę bakalii - mniam :)

Gość gość
Na śniadanie jajecznica z 2 jajek, potem dwie kanapki z twarożkiem i na kolację jogurt z płatkami kukurydzianymi.

Gość jakgwiazdynaniebie
1,5 bułeczki z serkiem , szyneczka i pomidorkiem , później dwa jabłka. Na więcej nie miałam czasu, a o tej porze nie jem:)