Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani z Poznania:)

Polecane posty

Gość gość

Czy są tutaj konkretne i realne Panie z Poznania i okolic??? Chętnie poznam milą kobietę , która lubi zaszaleć ale też miło spędzić czas . Sam mechaniczny seks mnie nie interesuje...! Info na maila: rodman322@wp.pl

ja też chce się dołączyć , te same rejony :)

Gość gość
Do Poznania mam tylko 200km, to prawie jak okolice;)

można rzec ze to w Poznaniu nawet:) no ale z braku odpwoeidzi dostałaś się do kolejnego etapu :) teraz coś pwoiedz o sobie, przekonaj JURY

w zasadzie było to kiedyś ale przez to ze próbujesz niech bedzie. Mało teraz jest kobiet co podają się na talerzu! Zreszta nie może być monopolu na jedną. Też prosze o sobie cos napisac, Drogie Panie ja też pozwole zadać sobie szczere pytanie! co Was urzekło w mojej osobie?

to może pare słow o sobie. Jestem 30 letnim przystojniaczkiem, mam swój pokoj i urzekła mnie ochrona środowiska przed zagłada

w końcu nudzi gdy cały czas ktoś chce mój numer... albo siedząc w lokalu co chwile jakaś podchdozi tutaj przynajmniej jestem anonimowy, nie bije swoją urodą innych,a sygnet nie wypala gałek ocznych siedzącym obok

Bijesz urodą, czyli jesteś jednocześnie męski i delikatny, nie, to zbyt dobre, aby mogło być prawdziwe:O

i tu jest problem, jestem męski! jestem 100% mezczyzna, nie gole pach, nie gole penisa, nie lubie chdozic do wanny:)))

Gość gość
A ja gole penisa :) :)

Gość gość
Oj widzę że Pań z Poznania pełne forum :) i jeszcze kolega mi tutaj na moim temacie kobiety podrywa .... ;) miłego dnia

Gość gość
Ja też jestem z okolic Poznania. Wczoraj musiałam iść pieszo z ul Różanej na Taczaka, poznałam przy okazji fajnego miłego faceta , miło mi po towarzyszył:-)

wiec tak wcialem sie w temat, ale widzisz jestem twoim promotorem co prawda kiepski połowy ale nikogo nie ma, może w poznaniu nie mają komputerow?

Gość gość
he he może i masz racje kolego :) :) ale widzę że jest jedna Pani , moze by Pani się odezwała do mnie na maila ?