Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawdę poczułem się nieudacznikiem:(

Polecane posty

Gość gość

Na studiach uwaliłem semestr, między innymi przez to forum (bo za dużo czasu tu spędzałem)... Dziewczyny sobie nie umiem znaleźć, bo nieśmiały jestem. Już kilka okazji spieprzyłem. Robotę też mam byle jaką...

Gość MrNobody
Witaj w klubie

Gość gość
Co studiujesz ? Ile masz lat ? Gdzie pracujesz ?

Gość gość
Mam 29 lat, studiuję mechanikę, a robotę mam byle jaką w załadzie produkcyjnym 11zł/h. Znajomy kiedyś zaoferował się, że załatwi mi pracę w Norwegii, ale potem mnie olał

Gość gość
siedź tu dłużej, a niedługo po śmietnikach zaczniesz grzebać. lecz się człowieku bo kafeteria nie jest od stałego przesiadywania w niej. poza nią jest życie, dlatego ono daje ci solidnego kopa w zadek, żebyś pojął, co tracisz :P

Gość gość
< A tak szczerze to myślę,że to są faceci trochę zwariowani. Normalni mają kobiety w realu i w realu wyznają im miłość. Ci zwariowani to tchórze, lenie, hipokryci, prześmiewcy, nieudacznicy, seksoholicy, koniobijcy, maruderzy, manipulatorzy...itd...... > Jednym słowem zaliczasz się do tej grupy mężczyzn. Jesteś niedojrzały i nieodpowiedzialny. Nie nadajesz się do żadnego związku. Zajmij się sobą pracuj nad swoimi wadami.

Gość gość
Nie tobie wyrokować do czego się nadaję, do czego nie Sęk między innymi w tym, że miałem na oku koleżankę z roku, a jeśli ona nie uwali, sprawa może się skompliwać

Gość gość
Jesteś po prostu c***a,doopa wołowa i niedojda.

Gość gość
poco debilu na studia poszedłeś? na studia powinni iść ci, którzy kiedyś założą rodziny!