Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lotto to chyba ściema

Polecane posty

Gość gość

kupiłam 10 losów w sobotę i nawet nie mam po 2 trafienia w 1 mam jedna cyfrę którą trafiłam a całość wygrał ktoś z Gdyni więcej nie kupie losów

Gość gość
mi sie powtarzaly,poza tym jak lape na looto trzyma panstwo to to juz jest podejrzane,nie weszly kompy to trojki czworki mi sie trafialy teraz zero nawet zdechlej trojki przez ostatnie dwa lata

Gość gość
poza tym,jak zamykaja lossowanie na pol godziny przed losowaniej czy godzine nawet,co za problem ustawic oi przejrzec wszystkie zaklady i dac taki ktory nie zostal zawarty,a te kumulacje to sciaganie naiwnych do kolektur ludzi

Gość gość
Graj na papierze, bez kupowania losów. Zobaczysz sama, że nikt cię nie oszukuje:D Nie masz szczęścia i tyle ;)

Ja też myślę, że to ściema, ponieważ kiedyś kupiliśmy ze znajomymi (duża grupa) losy na chybił trafił - każdy po 3, 4 i na wszystkich powtarzały się 2-3 cyfry. To za dużo jak na przypadek i 40 losów. Zresztą ta ilość kumulacji jest podejrzana. Zawsze trafiają się w styczniu. Może można coś trafić typując samodzielnie, ale podejrzewam, że to też trafia do "swojaków".