Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie lubi kiedy krzyczę

Polecane posty

Gość gość
5-tka gospodarz :D

Dopóki dwoje ludzi ma na coś ochotę i nikogo tym nie krzywdzi, warto zapobiegać rutynie... z każdej strony;-) xx dziś jest dzień czerwonych szpilek:-) łańcuszek wokół kostki... bardziej do zadań specjalnych. Na codzień (latem) lubię szpilki/sandałki z biżuteryjnym paseczkiem

Gość gość
Ja pierd...... no teraz to mi prawie oczy wypadly przez ten avatarek :D Uwielbiam takie sandalki ze sznureczkiem, jak stopki sa malutkie i zadbane to momentami bardziej taki widok podnieca niz w szpilkach ;)

Gość gość
Gospodarz- nie przypominam sobie zebym mial brata blizniaka :D

No lubię, jak cholera ;) Ale może nie takie skrzydła jak u Dody, ale takie właśnie jak na tym Twoim awatarze, małe, monochromatyczne, gustowne

Ja lubię tatuaże, ale moja ex już, kiedyś zrobiła sobie coś jak na tym awatarze erozzzja, a po jakimś czasie pociągnęła wzorek od stopy przez łydkę do kolana. Ja się wku....em. Sam mam tatoo, ale w pewnych miejscach wskazany jest umiar.;)

Gospoś, władco mam podobne podejście:-) u kobiet subtelne, delikatne i koniecznie w intrygującym miejscu;-)

Podejrzana zgodność. ;) Z intrygującym miejscem masz rację, chociaż lubię też takie nad pupą, a pewnie niejedna powie że zima i obciach.

Lubię badać takie tatuaże. Najdrobniejsze detale żeby poznać z jakiej szkoły się wywodzą. Żartuję, po prostu to zasłona dymna żeby przyjrzeć się z bliska kobiecemu ciału. ;)

Władco, każdy pretekst jest dobry;-) Gospoś:-) nie to co ładne, tylko co się komu podoba. Tatuaż nad pupą był swego czasu obiektem pożądania (również moim) i mnóstwo dziewczyn się na niego zdecydowało, a że moda jest kapryśną kobietą...;-) Uciekam, pora zdjąć buciki, unieść nogi do góry i odpocząć;-) Miłego popołudnia!

dokładnie, moda się zmienia, i lepiej robić coś subtelnego i w swoim stylu Dzięki za miła rozmowę, pa!

Gość gość
Tylko chwile mnie nie bylo i juz mi zniknela :( Tatuaz u kobiety jest seksowny,ale tez jestem zdania,ze niewielkich rozmiarow. Nie lubie strasznie gdy kobieta ma tatoo nad tylkiem i na dloniach, jak mozna szpecic tak piekna czesc ciala jak kobiecie dlonie :( Za to bardzo lubie delikatny tatuaz na stopie,na przedramieniu :)

ja chcialam kiedys wytatuowac sobie boze narodzenie na jednym udzie a nowy rok na drugim i spytac sie kocura czy wpadnie miedzy swietami .... :P :P :P :P

Gość gość
oj kotka kotka :D

a tak na serio: to ani mnie ziebi ani grzeje. jeden z kocurow ma tatuaze, ma zamiar zrobic wiecej, jego cialo, jego sprawa. sama nie mam parcia na tatuaz, choc pewnie bylo w moim zyciu i jeszcze bedzie duzo chwil, ktore mnie zmienia i uksztaltuja, i warto by bylo je uwiecznic. dobry przyjaciel ma pod lewa piersia wykonany tatuaz, w ktorego atrament (? chyba tak sie nazywa?) wmieszany jest proch jego matki, w ten sposob ma ja zawsze blisko serca. :)

Gość gość
Coooo? To juz jest dla mnie z deczka dziwne :/

Gość gość
mają ludzie pomysły i jeszcze mówią o tym :(

moze nie bedziemy o tym dyskutowac... znam go bardzo dobrze i rozumiem czym sie kierowal przy podjeciu takiej decyzji. i szanuje jego decyzje.

Gość gość
A ty kotka jakie masz podejscie do zabawy stopkami? :)

Gość gość
Czyli mamy druga amatorke zabawy stopkami :) Oby wiecej takich kobiet :)

Gość gość
Sam bym chetnie dorwal teraz pare kobiecych stopek i je wypiescil,a w zamian masaz pleckow bo cos mnie ostatnio lupie w krzyzu ;)

Gość gość
Autorka o jednym, a rozmowa o drugim:)

Gość gość
Kieruj pretensje do erozji ktora kusi nas swoimi nieziemskimi stopkami :p