makaronik888 0 Napisano Luty 10, 2015 W 19 dc i 20 dc współżyłam kilkakrotnie z chłopakiem. Za każdym razem zabezpieczaliśmy się prawidłowo nałożoną prezerwatywą, która wydawała się nie mieć żadnych usterek i była sprawdzana po stosunku. Nastraszono mnie jednak, że może być mała dziurka, której się nie zauważy. Od 3 miesięcy mam cykle 30-dniowe, wcześniej były nawet 21-dniowe, 25-dniowe czy 28-dniowe, ale nigdy nie dłuższe niż 30 dni. Teraz okres spóźnia mi się już trzeci dzień i wariuję ze zmartwienia (jest mój 34 dzień cyklu). Robiłam dwa testy - jeden po południu, Pink Test (negatywny) i drugi rano, Bobo Test (negatywny). Naczytałam się jednak, że te testy są niewiarygodne i często nie stwierdzają ciąży . Dodam, że nie mam nudności, nie jestem senna - wręcz przeciwnie, ze zmartwienia nie mogę spać. Apetyt też się nie zmienił. Bolą mnie podbrzusze, piersi i krzyż, miałam biały kleisty śluz, teraz jest sucho, ale okresu jak nie ma, tak nie ma. Dodam, że kilka dni przed spodziewaną datą miesiączki bardzo dużo wypiłam, pokłóciłam się z chłopakiem i bardzo dużo się uczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka2006 Napisano Luty 10, 2015 Nie jestes w ciazy,dwa testy z jedna kreska to nie powinna byc ciaza..moze jakas inna przyczyna jest tego ze nie masz miesiaczki.udaj sie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka2006 Napisano Luty 10, 2015 Trzy dni to jest bardzo malo mi spoznial sie tydzien nie boj sie napewno nie jestes w iazy a te bole to napewno na miesiaczke ktora niedlugo dostaniesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaronik888 0 Napisano Luty 10, 2015 Dodam, że mam depresję. Czytałam gdzieś, że prolaktyna może powodować różne zaburzenia, a ja stresuję się wszystkim praktycznie 24 godziny na dobę (tak, ciężko się tak żyje...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2015 Nieregularnie miesiączkujesz. Nie uważasz, ze najwyższy czas na wizyte u ginekologa? Moze cos nie tak z poziomem hormonów. Skoro dwa testy po terminie dwóch tyg.od współżycia wyszly negatywnie, to na pewno nie jestes w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2015 A ta depresja to zdiagnozowana przez lekarza, czy Ty tak nazywasz denerwowanie się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaronik888 0 Napisano Luty 10, 2015 Chodzę na terapię, depresja jest zdiagnozowana. Często się stresuję i mam różne paranoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2015 A leki, które bierzesz moga wplywac na cykl miesiaczkowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaronik888 0 Napisano Luty 10, 2015 Zyrtec? Ciężko powiedzieć. W większości źródeł jest napisane, że wcale, a tylko w jednym, że coś robi z owulacją. Jednakże w tym miesiącu go praktycznie nie zażywałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2015 Idz do ginekologa. I weź ze sobą wykaz leków jakie zażywasz. Wspólnie dobierzecie taki rodzaj antykoncepcji , byś nie musiała sie co miesiąc denerwowac, ze miesiaczka sie spóźnia. A i przebadać sie kontrolnie (cytologia, usg) nie zawadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaronik888 0 Napisano Luty 10, 2015 Fakt, pójdę do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2015 Myślicie, że mogę ciążę wykluczyć? Za jakiś czas mam egzamin i nie jestem w stanie na długo się skupić przez lęk :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach