Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaasia

Kuchnia azjatycka

Polecane posty

Gość michaasia

Nigdy nie miałam okazji się rozsmakować w kuchni azjatyckiej i gotować coś z niej. Co polecacie do spróbowania dla początkującej?

Gość azjatka27
Ooo, chyba nie bardzo się ktoś tutaj zna ;) Najlepiej zacząć od odwiedzania knajp tego typu, pójść na sushi (to już wyższa półka), a jak boisz się, że nie bedzie ci smakować, to spróbuj upichcić coś swojego, kup sobie wok i dajesz ;) przepisy nie są trudne, w sklepach jest duzo produktow, ktore mozna wykorzystac, sporo fixow, jak ktos tak lubi

Gość mistrzyynii
Teraz w ogóle jest jakaś moda na azjatycką ofertę w marketach, widziałam, że w polomarkecie od dzisiaj są tanio woki, za 39 złotych.

Gość sushilover
W weekend w Polo jest sushi za 10 zł! ;)

Gość WyszukaneSmaki
Jeśli chcesz zasmakować w kuchni azjatyckiej to proponuje oryginalne produkty azjatyckich marek dostępne w sklepie internetowym Wyszukane-Smaki.pl. Oprócz zwykłych produktów, w sklepie można nabyć gotowe mieszanki dań, które wystarczy podgrzać, żeby zasmakować azjatyckie specjały. Zapraszam do zapoznania się z ofertą na http://wyszukane-smaki.pl

Gość Ela Macok
Prawdziwy smak Azji to kaczka po pekińsku. Idealną podają przy Pańskiej 25 - wybierz się z rodziną/znajomymi. Całkiem miły sposób spędzenia sobotniego wieczoru.

Gość olusis
ja uwielbiam azjatycką! Ale kluczem są dobre produkty, ostatnio np. znalazłam super ryż na swojskiej piwniczce:) Super sklep internetowy ze zdrową żywnością:

Gość Justi33

ja jestem zakochana w kuchni azjatyckiej odkąd pierwszy raz udałam się i spróbowałam jedzenia w restauracji Pańska 85 w Warszawie ❤️

oooo ja kocham kuchnie azjatycka chociaż ona się bardzo różni w zależności od kraj. więc nie da się całej wsadzić do jednego wora. polecam spróbować

- sajgonki

- ramen

- udon

- zupkę pho

- curry

no ale taka typowa "chińszczyzna" jak u nas w Polsce podają też jest dobra szczególnie na kaca haha

Hej dziewczyny! Ja dopiero zaczynam przygodę z kuchnią azjatycką ;) Uwielbiam gotować, ale jedyne z czym miałam doświadczenie w kuchni to zwykła "chińszczyzna", czyli makaron z warzywami ;) Chciałąbym przyrządzić coś bardziej skomplikowanego i bardziej egzotycznego. Możecie podzielić się jakimiś ciekawymi przepisami? Widziałam w Lidlu, że zaczyna się niebawem azjatycki tydzień - https://www.kupino.pl/gazetki/lidl, to chyba znak, że to odpowiedni moment na zapoznanie się z kuchnią azjatycką :)

Gość gość

Ja również uwielbiam dania pochodzące kuchni azjatyckiej. Dla nas wykonanie takich dań jest ciężkie dlatego ja zazwyczaj chodzę do restauracji www.chinaming.pl Jeżeli mieszkacie w Szczecinie to polecam wam się tam wybrać.