Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Motywacja dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

Tak co jakiś czas zaglądam tu na forum i zastanawia mnie dlaczego kobiety, które tu piszą są zakompleksione, nie radzą sobie w zyciu. Często sa na utrzymaniu mężów. Dlaczego tak jest? To faceci są słabą płcią. Brak podzielności uwagi, mniejsza zdolność koncentracji. To nas natura obdarzyła w cechy, które są potrzebne do ogarnięcia absolutnie wszystkiego. Czemu boimy się stawić czoło życiu. Pokazać na co nas stać? Co myślicie?

Gość gość
W dodatku nie dbają o zdrowie i krócej żyją.

Gość gość
Baby to cwaniary wygodne. Dlatego duzej zyja. Chlop to maszyna do z********ania,jak juz zdrowie siada to go taka na lepszy model wymienia:-(

Gość gość
Ja myślę że nie jesteśmy tylko Herdobabami ale też tymi , które potrzebują wsparcia i ciepła , miłości drugiej połówki , dlatego tak łatwo popadamy w skrajności i często dajemy przezwciężyć tym uczuciom. Przecież nikt nie chce być samotny a osoby , które się decydują na samotność aby nie być od nikogo zależnym czy czuć jakieś pragnienia w stosunku do drugiej osoby to dopiero muszą być desperatki.

Ja również się do takich kobiet zaliczam, nie mam partnera.. ostatnio zaczęłam szukać zajęć poza pracą, czegoś co mnie zmotywuje.. na razie zapisałam się na szkolenie z motywacji, jest online i bezplatne http://www.mistrzmotywacji.pl kolejna sprawa bedzie pewnie u mnie nauka jezyka

Ja również się do takich kobiet zaliczam, nie mam partnera.. ostatnio zaczęłam szukać zajęć poza pracą, czegoś co mnie zmotywuje.. na razie zapisałam się na szkolenie z motywacji, jest online i bezplatne http://www.mistrzmotywacji.pl kolejna sprawa bedzie pewnie u mnie nauka jezyka