Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popipopi

test po wizycie u dentysty !

Polecane posty

Gość popipopi

Witam, kilka dni temu usunęłam ósemkę chirurgicznie, to był mój 25dzień cyklu. Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Czytałam, że takich zabiegów nie przeprowadza się na początku ciąży. Czy mogło dojść do czegoś poważnego ??

Gość gość
ja jak jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy to nosilam wielkie donice z ziemia, bbo ubzduralo mi sie sadzenie kwiatow. Na szczescie nic sie nie stalo! A w ciazy mialam powazne leczenie zeba, razem z przeswietleniem, bo inaczej by mi po kolei zeby otwieral - wszystkie wygladaly na zdrowe, a jednak-nic sie nie stalo. Takze luzik, dbaj o siebie i nie martw sie, stres jest tu najgroszy i zamartwianie

Gość gość
Jest to bardzo wczesna ciążą, więc się nie przejmuj, ja przed zajściem postanowiłam wyleczyć wszystkie zęby i jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem, byłam 2 razy na wizycie, leczyłam ubytki, a ból był taki, że dentystka dokładała mi znieczulenie w takiej dawce, że trzymało do rana. I wszystko jest w porządku. Dbaj o siebie, nie stresuj się, bo z tym uważaniem w 1 trymestrze to tak, ale to dopiero jak zarodek się zagnieździ, ciąża potwierdzi i usłyszysz serduszko:-).

Gość popipopi
dzięki bardzo kobietki, uspokoiłyście mnie :) :)