Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpaczony

Wypdające włosy :(

Polecane posty

Gość Rozpaczony

Witam, Mam 23lata, płeć męska :) Od ostatniego czasu mam straszne nerwy zwiazane ze zwiazkiem, z praca i ogolnie ze wszystkim... Na włosach zaczeło to sie chyba odbijać i strasznie mi sie przerzedziły :( Jest ich duzo mniej i wydac przeswity.. Miałbym do Was bardzo ważne pytania, dziekuje strasznie za odpowiedzi na nie. Na obcą chwile oddziałuje na mnie stres --> włosy wypadaja. Czy po unormowaniu tych wszystkich emocji, stresu kiedy juz juz wszystko bedzie dobrze włosy te odrosna i bedzie po staremu czy to juz droga w jedna strone?? Nie chce, zeby ten ciezki okres spowodował na stałe wyłysienie eh :( umre Obecnie zakupiłem sobie witaminki bo strasznie mało ich dostarczałem, oprocz tego jem takie rzeczy jak groch, fasolka itp.. podobno bardzo przydatne, kupiłem tez szampon na wypadanie włosów dla mężczyzn, marchewek kilka jem w ciągu dnia. Posiadam tez naturalny olejek nagietkowy ktorym smaruje przed snem skore głowy i robie masaz okolo 10minut, rano myje głowe ( takie zabiegi codzienie z olejkiem powoduja, ze musze codziennie myc glowe.... to chyba tez nie za dobrze ) Jak myslicie musze cos zmienic? I powiedzcie mi czy stres i obecne wypadanie włosów spowoduja nieodwracalne skutki? nawet jak juz nie bedzie zmartwien to włosy nie powrócą ? Pozdrawiam i dziekuje za pomoc!!!!

Gość gość
tu ja Kasia, mam pytanie: z ptaszka ci włosy wypadają? marchewke to ty masz w majtakach:) schrupałabym ją:)

Gość gość
naprawdę włosy przy siusiaki wypadają ci?

Gość Rozpaczony
Ale sobie żartujecie :) Widzę młodzież ma za dużo czasu, zamiast mądrzeć to głupieją :(

Gość gość
To zależy czy masz w rodzinie tendencję do łysienia. Można łysieć ze stresu (jestem kobietą, a w pewnym momencie miałam łyse placki na skroniach!) i potem odrastają. Może być tak, że stres zbiegł się w czasie z naturalną tendencją do łysienia i na to nic nie poradzisz. Mogę też polecić tabletki z tranem.

Gość miedzygalaktyczny mors
cos ci jeszczw wypadlo? chetnie podniose :P, :P, :P stopka: woda swiecona odpedza diabla

Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair . Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was. On korzysta z kliniki włosów w Krakowie. Tu znalazłem opis http://www.beauty-for-you.com.pl/services/3dhair/ Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakieś zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej! Pozdrawiam

Gość gość
na wypadanie włosów u mężczyzn polecam nieodzowny duet- mahnez i skrzypolen-ten drugi produkt mogą tez zażywac kobiety, ale dla facetów tez bardzo pomocny:)

Gość gość
Dermatolog i jesli potw androgenowe to loxon 2. wax z zielona herbata. Witapil. Od czasu do czasu pic drozdze i na 5 lat masz spokoj

Gość gość
Aaa i szampony tylko hipoalergiczne np dla dzieci ludzie zdziwicie się jakie to ma znaczenie.....

Gość gość
Mi wypadaly włosy i oczywiście było ich mniej po nastu szamponach kupiłam amp vichy na wypadanie a potem szybszy wzrost używam ponad pol roku i powiem że widać iż są nowe takie krótkie ale to proces patologiczny letni Oczywiście cynk drożdże skrzyp wit centrum magnez To mój codzienny arsenal

Gość whatsin
mi się zawsze wydawało, że odpowiednia dieta, czyli wzbogacenie organizmu we wszelkie potrzebne witaminy wystarczy. Ale w sumie moja siostra ma podobny problem a odżywia się nieźle. Ona stosowała jakieś ampułki przeciwko wypadaniu, mówiła, że kupowała je na trena.pl chyba albo matrixa albo kerastase z tego co kojarzę no i niby jej to pomogło trochę... ja w szampony średnio wierzę, wg mnie to bujda..jeśli kosmetyk to albo maska albo ampułki raczej..

Gość Sympatyczna_35
A może jakieś kompleksowe witaminy i minerały dla skóry? Pełno jest takich produktów - typu Skrzypolen z biotyną itp. Na pewno nie zaszkodzi, a wszytskie składniki pozytywnie wpływają na włosy i ich stan? Ja co prawda jestem kobietą ale stosuję Skrzypolen i stan moich włosów jest już zdecydowanie lepszy :)

Może jesz za mało witamin i masz jakieś braki? W rodzinie miałeś takie przypadki? może to też być wina genów, albo za dużego poziomu testosteronu;)

Gość gość
One ci wypadają bo lysiejesz, te ktore wypadły juz nie odrosna, taka meska natura

Gość gość
nie stresuj

Gość gość
Taka jest prawda, to samo miałem, gdyby kazdemu od stresu wypadaly to juz kazdy by chodzil łysy :)

Gość gość
Nie ma co sie oszukiwać

Gość bzdura bzdura444
Sam mam androgenowe wypadanie wlosow ,moj ojciec lysy byl w wieku 20 lat, a ja mam patent na wypadające włosy. 1) zielona herbata + biala herbata + biotyna, vitapil, loxon 2%. Drożdze, pestki dyni. do tego przerwy w robieniu tychze kuracji i mycie glowy tylko szmponem dla dzieci hipoalergicznym

Gość gość
16:18 i co nie wypadają ci? Przeciez to hormony zabijają cebulki, twoj patent z tym sobie nie poradzi:)

Gość gość
Szampon dla dzieci dla starego faceta? I myslisz ze to cos da?

Gość gość
gość dziś no nie wypadają.....

Gość bzdura bzdura444
tak szampon dla dzieci bardzo duzo da, bo od odzywek i inntych szamponow bardziej wlosy lecą sczegolnie te co maja sls itp. moj patent dziala nawet na androgenowe wypadanie włosów!!!!!

Gość kasiulkka84
ja po dwóch miesiącach z vitapilem zauważam różnicę - poprawę.... teraz mam tez lotion, taką wcierkę która stymuluje wzrost nowych włosów

Gość gość
Mam podobny problem, tylko, że mi wypadają włosy z 0DBYTU uraz JAJ. Pytałem ludzi o poradę, w warzywniaku, w poczekalni (w przychodni), na ulicy i w szkole, ale każdy się tylko śmiał. Widać jak ktoś nie ma takiego problemu, to łatwo mu się śmiać. Ale jak jemu wyłysieje 0DBYT to już nie będzie mu do żartów.

Gość gość
Spróbuj sobie oliwkę i szampon Vivese Senso Duo mi ten zestaw pomógł. Teraz już tylko szamponu czasem używam.