Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie wyjde na desperata?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio moja dobra znajoma, składała mi życzenia na urodziny i pytała co robie w walentynki. Ja odpowiedziałem że nic, więc ona spytała czy pojade z nią na koncert, zgodziłem się, bo ona mi się podoba. Napisała że jeszcze się zgadamy i nie odzywa się od ponad tygodnia. Nie wiem czy do niej dzwonic i pytać co z tym koncertem

Gość gość
A dlaczego miałbyś wyjść na desperata? Ona Cię zaprosiła, Ty nie wiesz czy masz planować coś innego na ten dzień. Zadzwonić i zapytać możesz - jeśli ona uzna, żeś desperat, to nie jest normalna.

Gość gość
no jasne ze dzwon

Gość gość
Bo ona często mówi że nie lubi namolnych kolesi, sam byłem świadkiem jak jednego potraktowała :/ mówi że ona woli takich nieśmiałków

Gość gość
jak nie chcesz wyjść na desperata to zaczekaj az ona się odezwie i powiedz że już masz inne plany

Gość gość
ostatnia rada najgłupsza jaka może być, nie rozumiem czemu nie możesz się odezwać, może ona czeka aż teraz to ty coś zrobisz, nie bądź taką niemotą po prostu odezwij się i umów konkretnie

Gość gość
Rada powyżej jest konkretna,ale z ciebie ćwok!!oleje cię.kobiety nie znoszą takich niemrawych ciap.

Gość gość
Mnie żadna nigdzie nie zaprosi :(

Gość gość
Ale jeżeli dziewczyna powiedziała, że jeszcze się zgadamy, to mogłaby dać znać, a nie zgrywa królewnę. Ja bym czekał do ostatniej chwili i nie odzywał się, bo skoro coś laska obiecała, to niech się z tego wywiąże.

Gość gość
Właśnie boje się że stane się dla niej zbyt łatwym celem a ona jest typem kobiety która sama wybiera sobie facetów i m.in. dlatego mi się podoba ;)

Gość gość
Wytrzymaj, pokaż jaja i nie biegaj za nią.