Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odejsc i placic alimenty czy jak?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialbym uslyszec wasza opinie na temat moje zycie, dzienkuje z gory. Zblizam sie powoli do 35ki. Jestem pracowity, moje zarobki nie sa male. Zawsze mialem pecha co do stosunkow. Dlugo nie trwaly, wiec postanowilem tego razu dac z siebie wszystko aby zadzialalo. Od kilku lat poznalem dziewczyne. Ma ona 2 dzieci od innego faceta, po rozwodzie. Mamy otwarty stosunek, ona robi co chsze i ja tak samo. Dzieci mnie sie nie sluchaja a jak juz to bardzo rzadko kiedy. Matka im nic nie mowi a jak mowi to robi to na odwal sie. Nie pracuje, a jak juz to zadko kiedy. Bierze pieniadze od panstwa i od stwojego ex, za dzieci. Oboje dzieci chodza do prywatnych szkol, ja ich odwoze i zabieram autem kazdego dnia, poniewaz zazyczyla sobie tak ich matka. Zaczelem pic, czasami jak wychodze w piatek i wracam w niedziele, ide se do kolegow odpoczac. Ciagle mi robi afery, a jak od kiedy zaczelem pic to jeszcze wieksze. Odremontowalem jej dom za moje pieniadze. Dalem jej moja karte kretytowa. Kupuje se co chsze, kiedy chsze. Myslalem ja zostawic, bo stracilem juz nadzieje na nia lecz wiecie jak to jest, w ostatni moment cos wychodzi. Powiedziala mi ze jest w ciazy a wmawiala mi ciagle ze mam nie dobra sperme, a sama uronila juz kilka razy od innych facetow i ma juz ponad 30 lat wiec wiecie jak to jest. Nie wiem czy odemnie czy od kogos innego. Byl jej znajomy ktory troche latal tu i tam, mowil wszystkim ze to jego. Ja bez sprawdzenia dna dziecka, podpisalem w szpitalu ze to moje. Zawiadomilem moja rodzine ze bede mial dziecko, a miedzy czasie ona nazwala dziecko po swojm nazwisku a nie mojm. Nie wiedzialem co robic, spanikowalem poszlem do kolegow rozwazyc sytuacje. MIedzy czasie moja matka porozmawiala z nia i wyjasnila jej ze to dla faceta wazne jest zeby dziecko mialo jego nazwisko, wiec ona dodala nazwisko jego dla dziecka. Teraz nie wiem co robic, nie chsze zostawic dziecka oraz szkoda mi tych jej dzieci, co to robic?

Gość gość
Wykop zdzire do chlewika i znajdz se normalna kobite.

Gość gość
przede wszystkim zrobić badania DNA w celu ustalenia czy jesteś ojcem. A potem przestać pić, bo koledzy to nie twoja rodzina

Gość gość
Ja u niej mieszkam, wszystko co kupilem to napisalem na nia, auto, splacalem dom, remont itp, wiec nie moge jej wykopac oraz jestem przeciw agresj. Jak sie okaze ze nie moje albo moje to co dalej robic? Tyle stresu ze nie wiem na czym go wyladowywac, tak przynajmiej zasypiam spokojnie, dzienki alkoholowi.

Gość gość
baranie ty tępaku do potegi entej skoro wszystko zapisales na nia to goowno dostaniesz, i tym wlasnie potwierdzasz ze faceci to jednak połmózgi , wcale mi cie nie zal, teraz to sie zachlej bo nie masz co innego do roboty

Gość gość
Mozecie mnie wyzywacc jak chszecie ale sam nie chsze zostac przynajmiej juz w tym wieku.

Gość gość
to będziesz wychowywał i płacił na dziecko, które nie jest twoje, bo nie chcesz zostać sam?

Napisane to w takim nieladzie,pomine bledy:-O.Jak to rozumiec,ze oboje robicie,co chcecie?To znaczy Ty masz inne partnerki,a Ona partnerow,a ze soba sypiacie kiedy Was ochota najdzie?Faktycznie otwarty zwiazek:D,dzieci sie porodza z niewspolnego loza?Skoro zdecydowaliscie,ze sypiacie z kim popadnie,to trzeba zrobic test na ojcostwo,bo zdaje sie,ze alkohol blokuje Ci myslenie:P.Jesli dziecko nie bedzie Twoje,to tylko od Ciebie zalezy,czy bedziesz chcial lozyc na nie i traktowac jak wlasne.Wiesz kasa kasa,ale jakis chyba autorytet trzeba stworzyc przed tymi dziecmi,bo one beda czerpac wzorce z Was.

Gość gość
Nie ma ofiar są tylko ochotnicy. Tak głupi moze być tylko ktoś upośledzony. Gościu, skończ jakąś szkołę, naucz się wysławiać, przestań chlać - to może i życie ci się wyprostuje, jak rozumu nabierzesz.

Gość gość
zrob test na ojcostwo, mam swietne dojście tylko oboje musicie się zgodzic

Gość gośćah
Po pierwsze przestań pić! Jeżeli to twoje dziecko to już mu tym robisz krzywdę! Jeżeli potrafisz zarobić na rodzinę to głupi nie jesteś, a ona to chwast społeczeństwa i nierob! A chwasty trzeba wyrywać! Albo przestaniesz pić zagonisz ka do roboty i staniesz się facetem w domu albo spakuj walizkę i uciekaj! Każdy powinien znać zasady i jej dzieci i ona o ty! Zrób plan weź ją i twardo jak facet porozmawiaj! No się jakaś Patola szerzy, albo jesteście rodzina albo nie