Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz ma o wszystko do mnie pretensje!mam dość!!!

Polecane posty

Gość gość

O to ze nie pracuje mimo ze sam kazał mi zostac w domu z dzieckiem Mimo ze czasem nie posprzątam w domu bo zwyczajnie mi się nie chce wole obejrzeć serial w TV O to ze kupuje dużo zabawek dziecku za Jego pieniadze O to ze chce gdzies wyjść z koleżankami I o to ze kiepsko gospodaruje kasą On zarabia 3 tys na rękę ja niedawno skonczylam macierzyński mogłam bez problemu wrócić do pracy ale ponieważ nie miał kto zostawać z dzieckiem to ja z nim siedzę no i jest problem.macierzyński miałam spory bo 3.5 tys i wtedy mąż byl cacy a teraz...żałuję ze nie wróciłam do pracy ale szkoda mi bylo corki:(a to mąż naciskal na to żebym została... Juz nie wiem co mam robić :(

Gość gość
porozmawiać z mężem, a nie z nami

Gość gość
przecież z nim rozmawiałam o tym po pierwszej awanturze ze mamy za mało pieniędzy i ja powinnam coś z tym zrobić.Najpierw prosi mnie zebym została z naszym dzieckiem w domu a później wypomina każdą wydaną złotóweczkę :o to nie jest tak że ja szastam kasą ale teraz np córeczka jest chora więc zamówiłam jej zabawkę żeby jej się poprawił humor bo marudna jest calymi dniami (gorączkuje a wiadomo jak dziecko przy gorączce) a on już awantura że po co.Najchętniej w ogóle by dziecku nic nie kupował, był problem jak chciałam kupić droższą spacerówkę ( a byłam wtedy na mac. więc mieliśmy kasę). Powoli mam dosyć

Gość gość
Ja bym postawiła sprawę jasni- widziały gały co brały! Wiedział na co się pisze i teraz ma siedzieć cicho i zapewniać Wam byt. Ciekawe gdyby tacy mężowie wylądowali na bezrobotnym i nie pracowali- inaczej by śpiewali.

Gość gość
jesli miałas taki dobry macierzyński to czy nie zarabiałas więcej o d męża? to czemu zostałaś w domu? a nie on?

Gość gość
Dlatego ide do roboty po macierz. .. Moj maz dobrze zarabia i chce zebym w domu siedziala. Nie ze mna te numery ;)

Gość gość
macierzyński zawsze jest wyższy niż pensja netto

Gość gość
No mój nie byl wyższy bo miałam 80%

Gość gość
popelnilas najgorszy blad zostajac w domu, tracac prace, wlasna kase itd. Gosc juz Cie nie szanuje- po prostu braklo kasy, jestes be. Mnie np stac na to, zeby zostac w domu, maz nas utrzyma, ale ja dziekuje prosic meza o kase na podpaski i ciuchy, po to zarabiam, aby byc niezalezna. Wyobraz sobie jakby Cie zostawil-czego Ci nie zycze- co Ty zrobisz? Ani dzieci nie dostaniesz, bo nie mozesz im warunkow zapewnic ani nic.... Mowisz, ze szkoda ci dziecka, a jak sie sytuacja odwroci, to nie bedzie Ci szkoda tracic dziecka? Z resztą Twoj maz zachowuje sie co najmniej dziwnie, jak obcy, ja bym sie bala takiego i szukala roboty, aby byc niezalezna a nie liczyc na kogos cale zycie, zwlaszcza jak ten ktos jest oschly i nieprzyjemny

Gość gość
nie mozesz wrocic do pracy? chociaz na pol etatu?

Gość gość
Znajdź opiekunkę do dziecka albo żłobek, córka od tego nie umrze a Ty bedziesz niezalezna.