Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsi faceci to c***y!

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejsi faceci to c***y!

Gość gość
Po co mają być inni jak kobiety stały się babochłopami :)

Gość gość
Też tak myślę, dlatego tylko ich bzykam. Jedyne do czego się nadają. Nigdy żadnego nie pokocham. W większości są rozhisteryzowani, robią problem z byle czego, uważaja, że kobieta powinna pracować, gotować, sprzątać, a sami od siebie nic nie dają. Nawet sensownej kasy nie umieją zarobić. A chuj z nimi. Jak się z nimi spotykam to myślę tylko o ich penisach.

Gość Krol_Popiel
polowa, druga polowa nie zasypia gruszek w popiele

Gość gość
A do tego oczekują jeszcze że to kobieta będzie o nich zabiegac po randce bo oni stosuja jakieś głupie gierki:-( masakra

Gość gość
18:43 j'adore.

Gość gość
Nie wszyscy! Trafiacie na same niedojdy bo nie wymagacie od nich niczego. Normalna kobieta jak spotka faceta to pozostaje wobec niego obojętna. Facet jej się podoba-myśli sobie że pewnie jest do doopyy bo przecież takie wrażenia nie idą w parze z faktami Facet kręci sie koło niej do skutku i w końcu okazuje się że kurcze jest tak samo fajny na jakiego wyglądał.... Ilu znajdzie się takich którzy dadzą się tak poznać? Tylu ile znajdzie sie takich zdystansowanych kobiet czyli w przedziale wiekowym 20+-30- (kiedy hormony rozum odbierają) niewielu:O

Gość gość
18:53 Zaiste prawdę prawisz!

Gość gość
Ale im sie wydaje że niedojda to taki facet bez kasy a bynamiej nie o jego ambicje zawodowe tutaj chodzi! Miałam takiego niedojdę który mimo iż śmierdział groszem nigdy nie będzie w stałym związku! Nigdy! Ja jestem o tym przekonana! On ma teraz 34lata i zero szans na stały związek mimo że wygląda jak milion dolarów ma luksusowy hotel mieszka jak król i ma same wypasione fury w garażu. Nigdy nie będzie miał kobiety na stałe.

Gość gość
18.53 niby masz rację, ale zaraz taki facet pomyśli, że nie ma szans, że tylk traci czas

Gość gość
A wiesz co ci powiem. Co najmniej z 8 facetami byłam chyba tylko z nudów bo gdybym wcześniej wiedziała kogo tak naprawdę szukam to tych 8 wzdychałoby do mnie. Wiem to bo 1rwszy facet którego porzuciłam świadoma tego że jednak nie połączy mnie z nim wielka miłość 3lata później spotkał mnie na jakiejś imprezie i gapił we mnie jak w obrazek Nie poznałam go i kumpela mnie zapytała czy go znam bo siedzi i gapi się na mnie i ciężko wzdycha:D Popatrzyłam się na niego a on mnie pozdrawia. Potem miałam już tak nagminnie. Nigdy mnie facet nie olał no chyba że mu na to pozwalałam pokazując że mi na nim zależy.

Gość gość
Już widzę w czym problem. Jestem po prostu zbyt dostępna. Ale nie umiem inaczej. Potrzebuję ciepła,ale mam już dość tych rozczarowań, więc wybieram niezobowiązujący seks. Chyba nie jest mi dane nikogo spotkać, więc nie przejmuję się.

Mężczyzna pyta strażaka: - Dlaczego pan odjeżdża? Przecież nie ugasił pan jeszcze całego pożaru! - Niech pan ma pretensje do mojego komendanta. Chciałem pracować na cały etat, a on dał mi tylko pół.