Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się lubią bawić 4letni chłopcy???

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie

Gość gość
Nie mam pojęcia co kupić na 4 urodziny dla chłopca? Doradźcie coś

Gość gość
Up

Gość gość
Myslę, że Lego Duplo zawsze jest dobrym prezentem. Mój syn lubi tez samochody zdalnie sterowane i ciastolinę Play Doh

Gość gość
moga sie bawic nawet ciastem na pierogi, czterolatek chlonie kazda zabawe byle nie byla nudna

Gość gość
U nas też właśnie to co powyżej- samochód na pilota, ciastolina (najlepiej zestawy budowlane), klocki duplo, niektóre dzieci w tym wieku składają też zwykłe lego, mój lubi też klocki typu jeżyki, wafle, magnetyczne. Do tego ostatnio ma fazę na roboty i pojazdy typu transformers, zwykłe pojazdy też dalej na topie (głównie helikoptery i pojazdy specjalne), kolejka, tablet edukacyjny. O, i dalej uwielbia zabawę kuchenką i w gotowanie. No i dzieci mają już jakieś konkretne zainteresowania typu samochody, straż pożarna, dinozaury, zwierzęta- łatwo znaleźć do tego ciekawe książki, gry, zabawki edukacyjne. Dużo dzieci lubi puzzle, są proste gry zręcznościowe odpowiednie już dla takich maluchów. Ostatecznie coś z ulubionej bajki- figurki, książki, ubrania, jak bajka bardziej popularna to na pewno więcej zabawek się znajdzie. Ale chyba nie ma nic uniwersalnego...

Gość Laura_1988
a coś dla 4-latka, który wszystko ma na 5min bo niszczy??

Gość gość
U 4-latków, czy to chłopców czy dziewczynek prawie zawsze sprawdzają się rzeczy do malowania, lepienia, prac ręcznych itd. Tego nigdy za dużo, zużywa się, a dzieciaki mają frajdę.

Gość gość
ja kupiłam tablet i z tego najlepiej się cieszył używanego bo nowego było mi troszkę strach

Gość gość
Tory tomek i przyjaciele, lego dyplo, auto do którego się wsiada little tikes,

Gość gość
Mój 4 latek przyniósł z przedszkola - Spidermana. Widzę że jego kumple mają też takie fascynacje. Są figury, auto Spidermana itp. Drugie - transformers co zmienia się w auto.!!! Hit. Trzecie - tor hot wheels + wyścigowki. Lego Duplo - raczej już nie. Lego Junior będzie lepsze.