Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to odebrać??

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 29 lat. W kłótni rozstałam się z facetem- miałam już jego dosyć, on się ze mną zgodził, stwierdził że od dawna mu nie zależało, być ze mną nie chce od dawna i żebym w końcu zrozumiała ze jestem mu obojętna i nie chce się ze mną męczyć. Niezwykle miłe słowa. Nie odzywaliśmy się do siebie tydzień, w końcu napisał bym oddala mu jego rzeczy, które u mnie zostawił. Powiedziałam że nie ma mnie w domu, ale przekażę by ktoś mu je oddal, zaczął się ze mną znowu sprzeczać, gdy wróciłam do domu napisałam ze do tej i do tej jestem w domu jak chce niech po nie przyjdzie. na co odpisał ze nie ma teraz czasu. Nie przeprosił za swoje słowa. Zablokował mnie na fb. Zaczął zapraszać swoje byłe.

Gość gość
typowe zachowanie faceta chciał z tobą zerwać ale się bał bo jak większość facetów jest tchórzem więc prowokował kłótnie abyś ty zerwała prawdopodobnie cię zdradzał

Gość gość
Zwykle po kłótni w taki właśnie sposób się na mnie obrażał. Tak dziecinne zachowanie, że powiedział dosyć i przestałam z nim rozmawiać. Więc sam szukał kontaktu, ale to blokowanie na fb? Przecież nie mamy po 15 lat.

Gość gość
Zaprzecza do dziś, ze to ja sobie zdrady wymyślam i to właśnie ich ma dosyć, a on by nigdy. Tylko jak można odebrać zachowanie dorosłego człowieka, który obraża się co dwa dni.

Gość gość
przestało mu zależeć czy zwyczajnie jak zwykle robi mi 'na złosć'? jak myślicie?

Gość gość
jakie to ma znaczenie??? rostaliscie sie a Ty debatujesz jakby co najmniej chciał do ciebie wrócić. ilej jego fochy, on ma interes w odebraniu rzeczy, niech sie dowiaduje kiedy c***asuje

Gość gość
tylko już kilka razy 'rozstawaliśmy się ' w ten sposób chociaż to dziecinne, w nerwach mamy tendencje do mówienia zbyt wielu słów. Ale pierwszy raz, ja nie odzywam się do niego tak długo. Zwykle sama szukałam kontaktu po tych kłótniach. Ale stwierdziłam, że już wystarczy. Miałam cichą nadzieje że może jednak, zależy mu i dlatego napisał.

Gość gość
To przestań mieć cichą nadzieję i nie zachowuj się niepoważnie, jemu nie zależy, rozstaliście się, koniec, kropka. A jak chcesz dalej odstawiać dziecinadę, to wróć do niego i czekaj na kolejne "rozstanie". Żenada.