Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat napisał samobójczy sms

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ciągle sprawia jakies problemy , ciagle cos jest nie tak , juz kiedys napisal mi ze ucieka z domu , kilka lat temu , i że nie wróci nigdy , okazalo sie ze jest u kolegi i wrocil po paru dniach Teraz pisal do mnie w sprawie telefonu bo mu sie zepsul , pisalam ze sie nie znam nie wiem jak moze naprawic , powiedzial zebym mu sprawdziła w internecie jak moze to odblokowac i naprawic odpisalam ze nie mam czasu bo ucze sie na jutro do szkoly , napisal teraz czy będe na jego pogrzebie. Noi co mam odpisac ? Martwie sie , juz nie mam sily , poryczalam sie , on teraz mieszka u ciotki , nie jest mu przeciez tam zle , napewno lepiej niz ja mam z rozwiedzionymi rodzicami , ja nigdy bym mu tak nie napisala , czy on nie mysli jak ja sie czuje teraz , uwaza ze jest centrum świata No co ja mam napisac , jakos to obrócic bardziej w żart , czy jak , jezu az mi sie rece trzęsa mam juz dosc tych ciąglych problemow

Gość gość
Napisal teraz : No odpisuj Odpisalam mu, że mam dużo nauki i zeby on tez sie zajął czyms , i ze nie znalazlam nic na internecie o naprawie telefonu , zeby poszedl do serwisu

Gość gość
napisal : w takim razie pa..... Pomozcie mi co mam robic !! :(

Gość gość
ktos go do tego podzegal? stopka: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi sa sie ma

Gość gość
ludzie co mam zrobić ?? co jesli naprawde bedzie probowal to zrobic ??

Gość gość
zadzwon po karetke psychiatryczną.