Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwuletnie dziecko w łóżku rodziców

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie nie zjedzcie mnie proszę tylko poradzcie co robić i jak zmienić tę sytuację. Córka od początku ładnie spala w łóżeczku. Jak miała 4mies mąż wyjechał w delegacje brałam wówczas do wielkiego łoża córeczkę bo samej coraz gorzej wstawaLO się w nocy szybciej bylo można nakarmić i milo w dwie się spało jak mąż wracał to córka także do swojego łóżeczka. Potem mając 9moes przeziębienie ja złapaLO dusila się od kataru i kaszlu bojąc się o nią brałam ja do nas. Potem już i z wygody i z faktu ze porostu Lubie córka spala z nami. Maz często zwracał mi uwagę ze się nie wysypia ze mu niewygodnie i ze poprostu chciałby mieć łóżko tyloko dla nas. Zaczęłam ponownie kłaść ja do łóżeczka ale Przez sen uderzyła się wielokrotnie w szczebel ki i w zaglowek głową . Odkrywala się a ja martwiąc się o kolejne przeziebienie znów brałam ja do nas. TeraZ skończyła dwa lata. Mąż aktualnie w delegacji mówił mi ze po jego powrocie znów się nic nie zmieni. Ze jest mu źle i uważa że między nami także coraz gorzej. Jak oduczyć dziecko. Bo chwilami myślę że to ja mam z tym większy problem emocjonalnie niż ona.

Gość gość
Mąż ma rację a Ty za bardzo się rozczulasz nad małą. Na szczebeli są ochraniacze. Jeżli się odkrywa, załóż jej cieplejszą piżamkę i niech śpi odkryta. Co innego kiedy dziecko jest niemowlęciem i do tego chore. Nie przesadzaj z nadgorliwością i nadzorem nad małą. Ona jest swoim idywiduum więc jej nie tłamś bo wychowasz emocjonalną kalekę.

Gość gość
My śpimy z synem, ok. 2 urodzin, mąż powiedział, że pora przenieść do łóżeczka, powiedziałam ok ale ty wstajesz do dziecka i skończył się temat.