Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydka c**a nigdy nie bede sie przez to kochać...

Polecane posty

Gość gość

brzydka c**a nigdy nie bede sie przez to kochać...

Gość gość
Niem czy się dodało. Mam fajną figurę piersi w miarę duże, płaski brzuch, fajny tyłek, ale cipka to moj kompeks jest straszna sama sie nią brzydzę. wargo wystaja na zewnatrz ze 3 cm, wszystko jest na wierzchu. boje sie ze jak chłopak to zobaczy to ze mną zerwie :( nie wiem co robić brzydzę sie nią

Gość brzydki stary kawaler 39
brzydka cipka to nic, gorzej z brzydką twarzą :( :( :(

Gość gość
ludziom sie dzisiaj poprzewracalo w glowie od nadmiaru p****li i kobiety musza odrzucac swoja nature :( jakos w czasach kamienia lupanego ludziom pasowaly takie cipki nikt nie narzekal i kobiety nie musialy sie kroic i faceci nie mieli problem ze im nie stoi "bo cipka nie taka" ehhh dziwny jest ten swiat

Gość gość
mi sie taka podoba :classic_cool:

Gość gość
twarz mam ładną nawet dostałam propozycje bycie fotomodelką, fogurę też, oddałabym to wszystko za ładną ci**ke :( a jak chłopak mnie wyśmieje i zerwie tego sie boje

Gość gość
Albo to prowokacja, albo autorka ma nie potrzeby kompleks. Ja osobiscie nie zwracam uwagi na wygląd krocza, przy stosunku ważniejszy jest biust - tam spoglądam.

Gość gość
Pojawiły się tu jakieś sugestie o tym, że jestem pusta, albo zwracam uwagę na wygląd NIE rozumiem wszystko, wiem to że jeśli on ze mną zerwie z tego powodu, nie będzie mnie wart, ALE to jest mój kompleks wstydzę się tego strasznie, to nie jest prowokacja, po prostu nie mam z kim o tym pogadać...

Gość gość
Ja też swojej nienawidzę! Znaczy wszystko niby ok ale przed "otworkiem" poniżej brzucha mam taką fałdką tłuszczu. Najgorsze jet to że jestem strasznie chuda tylko tam się ten tłuszcz zbiera. Mam 166cm 46 kg całe życie niedowagę a moja cipka to porażka. Znaczy ani jeden z moich chłopaków nie miał z tym problemu ale ja mam. Ale jest wysysanie tłuszczu więc za jakieś dwa lata zobaczymy. Na razie jeszcze skę trochę boję ;)

Gość gość
Wrzuć fotkę, ocenimy uczciwie

Gość gość
motyle sa super :classic_cool:

Gość gość
załamę się to mało powiedziane, umre ze wstydzu a to wszystko przez jedną małą rzecz, czytałam na necie, że facetom takie c*ki kojarzą sie z kut*asem albo wystającym obrzydliwym mięsem z tego miejsca... Chłopaka mam już długo, zaczynają się pieszczoty, a ja nie potrafie się przełamać. Może powinnam z nim o tym pogadać nie wiem sama...

Gość gość
to sie go zapytaj jakie cipki lubi :classic_cool:

Gość gość1234
Ja uwielbiam jak wystaja wargi z c**ki to jest cos wspanislego i sa cudowne do ssania a kazda c**ka jest wspaniala zwlaszcza do pieszczenia ustami no i piekny jest widok jak ogonek takimi wargami obejmuje w trakcie kochania. Twoje zaklopotanie to dla faceta cudowny widok i rozkosz :-)

Gość gość
ja go kocham i nie chce stracić przez głupi problem c*pki , boje sie jego reakcji

Gość gość1234
Bedzie zadowolony jak zobaczy ja i Twoj wielki problem prysnie jak banka mydlana ;-) uwierz mi ze za wczesnie szukasz problemu w swoim wygladzie :-)

Gość gość
kreska dziękuję, trochę mnie pocieszyłaś