Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę zapomnieć o byłej

Polecane posty

Gość gość

Moja pierwsza dziewczyna, pierwsza w ogóle, zdradziła mnie , zostawiła dla swojego byłego, teraz są razem szczęśliwi. Problem polega na tym że to były 3 miesiące terroru. Zniszczyła mi wiele kontaktów, pastwiła się, w pewnym momencie czułem się zerem, powiedziałem że ucieknę ale mnie omamiła, była niesamowicie dla mnie toksyczna. Problem polega na tym że dla niego jest cudowna. Niestety mi że minął rok a ja spotykam się z innym to cały czas mam ochotę zemścić się na niej,bo wycierpiałem wtedy zbyt wiele. Co z tym zrobić? powiniem pójść do psychologa?

Gość gość
chcę zobaczyć jak cierpi, to jest moje marzenie bo jak na razie wszystko jej się udaje, wszystko dostaje. Najdziwniejsze że ja nie chcę z nią być, nie podobała mi się od początku, musiałem się wiele razy za nią wstydzić.

Gość gość
Jest to dziwne co piszesz i nie ma sensu za bardzo, po co z nia byleś jak ci się nie podobała ?! Wiez mi ze ona nie zawraca sobie tobą glowy a ty się meczysz na własne życzenie!! Naj lepiej się zemścisz jak będziesz szczęśliwy tak na prawde i szczerze wtedy jej pokarzesz . Ale naprawdę nie warto sobie nerwow psuc!!

Gość gość
Czy to możliwe że taka podła jędza jest dla niego dobra? Dlaczego ona jest mu w pełni uległa i ona sie go słucha? Mnie terroryzowała o byle g****o a dla niego słucha nawet debilnej muzyki. byłem z nią z litości, widziałem że męczy się sama ze sobą i chciałem jej pomóc bo wydawała się zagubioną, skromną dziewczyną a potem zaczęła mnie okłamywać i robić mi piekło mówić że kocha i ze jestem tym jedynym. Perfekcyjna manipulantka, rzuciła z dnia na dzień, tak po prostu bez słowa.

Gość gość
zabij szmatę, za 25 lat wyjdziesz! :D

Gość gość
nie, do psychatry wlasnie dlatego dla ciebie taka byla zeby z ciebie wylazlo to co tam zawsze siedzialo - msciwe s*******nstwo

Gość gość
gość dziś głupi myślenie, lej kogoś cały czas po twarzy i stwierdź że jest zerem bo odda. No sry ale chyba typowi zalazła za skórę i potrzeba czasu. Przejdzie jak oni się rozstaną i ona zacznie pisać do niego.

Gość gość
chłopie, nie zaglądaj na jej profil, nie oglądaj jej zdjęć, p*****l ją po całości tak jak ona ciepie, czym ty się przejmujesz?

Gość gość
tacy jak ty to odpadki :) nie masz zadnego honoru,nie mozesz przezyc i teraz bedziesz na nia pomyje wylewal-nie wierze ze bylo tak zle. a nawet jezeli to docieknij jaki byl tego powod - chec zemsty na facetach ? a ze sie napatoczyles to wykorzystala okazja ? zadziwiajaca jest madrosc tutejszych facetow;) skupisko debili

Gość gość
normalna dziewczyna raczej nie zdradza i nie wyzywa mojej matki której nie zna od szmat którym w życiu nic nie wyszło, moich znajomych od d****arzy i k***w a sama jeszcze spamowała im wiadomości na mój temat przez długi czas. Dzwonienie do mnie po nocach. Tego było pełno, jak opisałem tutaj to niektórzy myśleli że to prowo.

Gość gość
mogę to zrozumieć,że nie możesz .....:P ale już idziewa spać 🖐️dobranocka

Gość gość
Chec zemsty minie... Po kilku latach...