Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaola33

wyrzucam pigułki anty...

Polecane posty

Gość gość
Nie wmawiaj sobie. Nie chce dziecka teraz, ale tak w ogóle to chce? Tak jak ślubu, co? :P Dziewczyno! Póki on nie mówi, ze pragnie dziecka, póki Cię nie namawia na zajscie w ciążę, to tak naprawde cala reszta, to gadanie byle Ciebie uspokoić. Przeciez wie, ze gdybyś uslyszala "nie chcę z Tobą dziecka", to miałby pieklo w domu. Poczekaj aż dojrzeje do decyzji o potomstwie, albo postaw ultimatum. Ale wiedz, ze wtedy usłyszeć mozesz stanowcze "nie".

Gość gość
Dziewczyna ma pewnie z 15 lat i sobie jaja robi coś czuje. Zmienia zarys sytuacji jak jej pasuje.I jeszcze podnosi swój temat, żeby dyskusja była o tym samym w kolo macieja.

Gość olaola33
gość dziś Mam 33 lata i pisze tu gdyż szukam porady nie oceny Nie oceniaj więc, a jeśli nie masz nic do powiedzenia w danym temacie to się nie wypowiadaj

Gość gość
ja jestem w podobnej swytuacji, ale musze sobie sperme sama wprowadzac bo tabletek nie biore

Gość gość
czy jak poloze prezerwatywy na grzejnik na kilka godzin to ona potem peknie ?

Gość gość
eee....nie wiem, teoretycznie nie wolno ich podgrzewac

Gość gość
olaola33 jest po prostu p***a!

Gość gość ozdrawiam8
moja kolezanka tez miała takie skrupuły jak Ty ( również była w wieku chrystusowaym czyli 33 lata) i teraz ma 40 lat jest bezdzietna a facet jak miała 37 kopnal ja w d**e. Teraz szans na dziecko ani poznanie sensownego faceta nie ma już. A ja ja namawiałam żeby odstawila piguly a ona nie. Teraz gdyby mnie posluchala to miałaby przynajmniej dzieco a tak to jest sama :( A jej były ma nastepna naiwna z która również niedawno się zareczyl. Autorko nie bądź glupia ja bym na Twopim miejsu to samo zrobila. Faceci sa wygodni a jak będzie dziecko to i slub tez .

Gość olaola33
Niestety sprawy się komplikuja, mój R coś podejrzewa chyba i niechce dochodzić w środku. Tak więc chyba nic z tego nie będZie,bo on doskonale się kontroluje i mimo że mam owulacji i niby w preejakulacie są plemniki to nie widzę szansy na zapłodnienie:( ehh:( i po marzeniach ;(

Gość olaola33
Zagląda tu jeszcze ktoś :(?

Gość gość
zostaw go i szukaj innego, proste.