Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 22

Czy on jest seksoholikiem?

Polecane posty

Gość Kotka 22

Mam wspaniałego mężczyznę z którym jestem od 2 lat, świetnie się dogadujemy, dopełniamy się, mamy podobne zdania i każdy dzień spędzamy razem. Ale podejrzewam ze jest seksoholikiem Juz na początku często, a prawie zawszetknąć mojego biustu i tylka, a jak siadalam na jego kolanach czy też gdy stałam za nim czułam jak mu stoi (i tak jest od pierwszego spotkania do teraz) ale pomyślałam ze to normalne. A od dnia w którym rozpoczęliśmy współżycie chce na okrągło sexu 3/4 razy dziennie po 1h albo 2 stosunki gdy trwają po 2h, jest świetny w łóżku i potrafi kontrolować wytrysk wiec nawet może 3h bez przerwy a rano przed pracą 15 minutowy sex który jest zawsze. Kiedy się nie kochamy masuje dotyka pieści moje ciało i mówi sprosny słówka, a gdy jesteśmy w domu i nie spodziewamy się nikogo nalega bym chodziła nago. Czy on jest seksoholikiem? Czy tylko mi się zdaje?

Gość gość
zajrzyj do wikipedii i sprawdź co to jest seksoholizm, bo to co wypisujesz to wygląda na przechwałki, a uwierz, nie chciałabyś prawdziwego seksoholika.

Gość Kotka 22
*prawie zawsze chciał dotknąć

Gość Kotka 22
Tylko się pytam czy jest a jeśli nie to czy może w przyszłości być?

Gość Kotka 22
Wiem ze wcześnie rozpoczął współżycie i ze był z 2 dziewczynami wyłącznie dla seksu a jedną zdradził bo nie chciała się kochac