Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerappa0510

Ciążowe przesądy :)

Polecane posty

Gość gerappa0510

Hej mamusie! Znacie jakieś przesądy ciążowe??? Ja jestem osobą totalnie anty przesądną!!! :D i ostatnio jak się żaliłam kuzynce, że mam straszną zgagę i nie śpię od tygodnia, bo tak piecze niemiłosiernie, to stwierdziła, że małemu rosną włosy i będzie kudłaty!!!! hahaha :D tak się z tego usmiałam, że się bałam, że mi wody odejdą :D (30tc) Drogie koleżanki, słyszałyście jeszcze jakieś takie głupotki????

Gość gość
Przy myciu naczyń należy uważać, aby nie ochlapać brzucha, bo dziecko kiedy dorosnie, bedzie alkoholikiem; nie wolno farbować włosów, bo dziecko będzie rude; ciężarna nie może przechodzić przez rozstajne drogi, bo sprowadzi nieurodzaj; kiedy kobieta pięknieje w ciąży, znaczy, że urodzi chłopca, kiedy jest na odwrót- dziewczynkę...

Gość gość
m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/12-przesadow-o-ciazy_36043.html rozbawił mnie szczególnie 12 pkt :D

Gość gość
Up

Gość gość
poczekaj az cie rozbawi pkt 13 i 14

Gość gość
Korzystajac z tel nie da sie wejsc w link :/

Gość gość
pkt 13 i 14? a jaki to jest?

Gość gość
ja tamw przesądy nie wierze, gdyby człowiek miał wierzyć to po porodzie nie miałby totalnie nic dla dziecka bo jeszcze coś sie stanie;)

Gość gość
mi koleżanka kazała zamknąć oczy jak szła wycieczka upośledzonych dzieci, b o powiedziała że moje też takie będzie jak spojrzę na któreś :O oczywiście normalnie minęłam te dzieciaki bez żadnego zamykania oczu.

Gość gość
Gosc 10:17. Tu wlasnie o to chodzi ze nikt nie wierzy i sa one takie glupie ze az smieszne.... niektorym to trzeba drukowanymi literami objasniac, naprawde.....