Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wytłumić odgłosy stosunku?

Polecane posty

Gość gość
Hahaha

Gość gość
to forum schodzi na psy.....

Gość gość
To forum schodzi na psy.. XXXXXXX To forum zawsze takie było, prowo goniło prowo, tylko trzeba logicznie myśleć i nie brać na serio wszystkiego, co tu ludzie wypisują :D

Gość gość
Większość osób pewnie wie, że to prowo (było o tym kilka postów), ale problem jest prawdziwy, bo pewnie wielu rodziców tak robi.

Gość gość
niestety, w wielu polskich domach to normalka, ze starzy walą się przy dzieciakach

Gość gość
dewoty jak nie umiecie się pierdolić po cichutku to nic tu po was, a wasze obelgi wsadźcie sobie w dupska, nie każdy musi rżeć i kwiczeć podczas ruchanka, pytanie było jak robić to po cichu, jak nie wiecie bo tylko kwiczycie to wypad

Gość gość
niestety, w wielu polskich domach to normalka, ze starzy walą się przy dzieciakach ,,,,,,,,,,,,,tak było jest i będzie, nie każdego stać na osoby pokoik do p********ia, to normalna sprawa

Gość gość
to forum schodzi na psy, nie to psy weszły na forum i szczekają na kogo tylko się da

Gość gość
ja bym nie mogla,co to za wspolzycie,to zabija namietnosc,spogladanie ,czy dzieci spia:-o;nie macie wstydu?11l juz pewne rzeczy wie,moze udaje ,ze spi,a wy sie rabiecie?.Jeszcze z tesciami?Sory ale dla mnie to niepojete

Gość gość
dziś dewoty jak nie umiecie się pie**olić po cichutku to nic tu po was, a wasze obelgi wsadźcie sobie w dupska, nie każdy musi rżeć i kwiczeć podczas *****nka, pytanie było jak robić to po cichu, jak nie wiecie bo tylko kwiczycie to wypad xxxxx Najgłośniej to ty tu kwiczysz, locho.

haaa ha ha - narobili dziecikow i teraz maja problemy, a wsadz dziecku na noc waciki w uszy i bedziesz mogla sie pier/dolic do rana,a tak na serio to moglas pomyslec o tym wczesniej i nie zadawac sie z golodopcem ktory nie ma dla was mieszkania .

Gość gość
to jeszcze nic, moja znajona rabała sie z mężem w jednym łóżku z dzieckiem, nie takim małym które udawało że śpi, mogli iść do łazienki, kuchni drugiego pokoju mimo że nie wyremontowany ale po co :D

Gość gość
dzieciaki muszą się uczyć od małego, potem będą się bawić w doktora

Gość gość
biedne te twoje dzieci kobieto, zacznij brac antykoncpecje....

Gość gość
jaką zboczoną szma*ą trzeba być by ku**ić się przy dzieciach? lecz się wykolejona krowo!!!

Gość gość
Opamiętaj się kobieto.... to co przeczytałam wyżej napawa mnie obrzydzeniem... to chore...

Gość gość
Jezu, ja jak miałam 11 lat to musiałam udawać że śpię, a oczywiście wiedziałam co rodzice robią. To po prostu straszne, piszę to z własnego doświadczenia. Zrobicie dziecku krzywdę. Moja psychika bardzo na tym cierpiała. To zidiociałe żeby przy 11 letnim dziecku się pieprzyć, myślicie że ona to jakaś szmaciana lalka i nie wie o co chodzi?

Gość gość
Czytam i oczom nie wierze, ale patologia. 5 osob w jednym pokoju, w tym 3 dzieci, jedno ma 11 lat prawie nastolatek, a ci sie pieprza i jeszcze pytaja jak stlumic odglosy. Nie zaslaniaj sie tesciami, ze to oni u was mieszkaja. Za 2 lata zrobicie kolejne i pojdziecie po pomoc do Jaworowicz. Jak sie ma male mieszkanie, kibel na klatce to sie nie produkuje bezmyslnie 3 dzieci. Ale jak komus tylko p********ie w glowie.....

Gość gość
11 lat, to nie prawie, ale już nastolatka - jak sama nazwa wskazuje jedeNASTOLATKA! Ja jak miałam tyle lat to przez to że rodzice grzali się bez umiaru w drugim pokoju, sądząc że śpię, nabawiłam się nerwicy i non stop się masturbowałam. Jak wspominam te czasy.,to rzygać mi się chce.

Gość gość
owszem, można od czasu do czasu ale to naprawde cicho..... niech mąz nie wklada do konca....

Gość gość
Rzygać się chce......

Gość gość
Przecież to prowo było, dalej się nakręcacie :P

Gość gość
co za psychiczny babsztyl....

Gość gość
hahaahhaha leje

Gość gość
Ten kraj jest chory...

Gość gość
KObieto co ty za patole pod swoimdachem odstawiasz?!!?!?!

Gość gość
jesteś wyrodną matką, nie powinnaś już tego wcale robic by znów nie zaciążyć! lecz ten popęd chory!!!!!!!