Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike89

Zaręczyny

Polecane posty

Gość mike89

Witam, Proszę o pomoc w sprawię zaręczyn. Co o tym myślicie? Lubimy od samego początku przebywać w herbaciarni i tam też myśle że to zrobię. Dziewczyna spodziewa się że będzie to w walentynki, ale ją zaskocze i zrobię to w czwartek! To będzię tak: 1. Najpierw kolacja w restauracji. Dam jej róże? I będzie myślała pewno że to ta chwila, a tu nic ;) 2.Spacer po parku. 3.Herbaciarnia- przygotuje kilka pączków w opkawaiach tak żeby były pojedyńcze w każdym opakowaniu i do jedengo opakowanie ciepne Jej pierścionek i żeby było śmiesznie to wszyskie pączki ciepne Jej do torebki przed restauracją:) 4.Później puszcze jej ulubionę piosenkę w herbaciarni i to się oświadczę? Co wy na to? Spodoba się?

Gość gość
do poczkow nie wkladaj pierscionka poza tym ok. powodzenia.

Gość zakochanalalal
skoro ciągle tam przesiadujecie to oświadczenie się w tym miejscu to najgorsze co może spotkać dziewczynę :/ wymyśl coś oryginalnego zaproś ją na weekend do spa albo w góry na jakiś fajny pakiet chyba że cię stać to paryż albo wenecja ale nie herbaciarnia ! OMG biedna laska

Gość Gabriela93
A jeśli chodzi o wymarzone i zarazem udane zaręczyny to bardzo polecam pierścionki ze strony impressimo.pl Sama mam właśnie z tego sklepu swój wymarzony pierścionek ! :) Cudowne wykonanie i atrakcyjne ceny, szczególnie śliczny jest ten http://impressimo.pl/pierscionki-z-brylantami/85-pierscionek-impressimo-z-trzema-szafirami-oraz-dwoma-brylantami.html Polecam gorąco wszystkim. :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam wspólny wyjazd i oświadczyny na przykład w pokoju hotelowym, albo gdzieś w zacisznym miejscu na szlaku turystycznym:) Będzie mniej krępacji niż w pełnej ludzi herbaciarni (no chyba, że w tej Waszej herbaciarni siedzicie tylko Wy). Jednym z fajniejszych miejsc jakie przychodzą mi do głowy jest hotel Łysoń w Inwałdzie, można tam na przykład wykupić jeden z pakietów spa http://www.parkhotellyson.pl/25-pakiety-spa i wtedy przystąpić do dzieła:)

Gość gość
nie ma bidy, ale w sumie to bym zabrał dziewczynę do jakiejś mega wypasionej restauracji, żeby nie zapomniała tego wieczoru do końca życia, może wyświechtane, ale jak oglądaliśmy romantyczne filmy to jej się to podobało, więc chyba będzie git. Polecacie jakąś restauracje w Warszawie, która by się nadawała?

Gość tjk
Ale... czyje to zaręczyny? Kafeterii z dziewczyną? Twoje z dziewczyną?

Gość gość
no chyba oczywiste, że moje z dziewczyną :/

Gość wykwintnysmakosz
Na pewno nada się Atelier Amaro i Senses, dwie najlepsze restauracje w stolicy jak dla mnie, w obu masz kolacje degustacyjne, których na pewno nie zapomnicie :) także trzymam kciuki żeby powiedziała "tak" ;)

Gość gość
Na takie eleganckie kolacje super sie nada Salto w Warszawie :). Pycha jedzenie, kameralna atmosfera i dyskretna obsługa, więc tym milej bedzie wam sie tam razem spędzało czas ;).

Gość gość
W łeb się ciepnij.

Gość gość
Fajnie że chcesz ją zaskoczyć. Z drugiej strony - masz wiele wątpliwości więc pytanie czy dobrze ją znasz i wiesz jakim jest człowiekiem ... może poczekaj aż ją lepiej poznasz? Wtedy będziesz wiedział czy woli w knajpie, czy w szopie, czy na szlaku, w dzień, czy sami, czy przy ludziach i jak ważny jest dla niej pierścionek, czy bardziej kwiaty ...

Gość gordonnn
Dobra kolacja na pewno nie zaszkodzi :D. Też mogę polecić Salto, ja się tam wybieram z dziewczyną w walentynki...Tylko jej nie mówcie :D.

Gość gość
Ja w tegoroczne walentynki zabieram moją kobietę na romantyczny weekend do http://www.chotynia.pl/ . To świetny hotel, więc na pewno bardzo się ucieszy.