Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma nadzieje ze teraz Ci lepiej

Polecane posty

Gość gość

oczywiscie beze mnie ,no !

Gość gość
ja po prostu żyję,poddaję się fali,czy z ,,,czy bez,,, uważam,że jak mężczyzna chce być z kobietą,to z nią jest no chyba ,że wciąż szuka każdy ma swoje hobby

Gość gość
Ten ból szybko nie minie ☹ . Powiedzmy że to niby grypa ale gorsza. Taki stan lepiej przeleżeć w łóżku,choć wszystko mnie boli to do ludzi trzeba wyjść. Żaden specjalista nie pomoże trzeba to jakoś wyleczyć . Czyż nie lepiej było by to usunąć.

Gość gość
przepraszam, juz lece po twoje wiersze

Gość gość
Nie

Gość gość
pewnie,że to nie jest łatwe,ale zgodnie z powiedzeniem: " .. Nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cie tylko za opcję... " rozum bierze górę,i uczucia niech sobie tam będę,są szczere ale żebranie o ..no właśnie o co,,,?nie ma żadnego sensu,ludzie muszą czuć to samo,i obojgu musi zależeć podstawą udanego związku,jest miłość,a nie wspólne życie i posiadanie potomstwa,to jest tylko wypadkową -miłości jeśli nie ma solidnych fundamentów,to żadna "budowla" długo nie postoi

Gość gość
och wzruszylem sie :P

Gość gość
tak ulrzylo mi :)

Gość gość
*ulżyło *wzruszenie świadczy,że są w Tobie jeszcze jakieś uczucia,to chyba dobrze :)

Gość gość
Powoli zapominam o tym bólu który mi sprawiłaś

Gość gość
ja?

Gość gość
Nie chciałam Cię skrzywdzić, przepraszam.

Gość gość
Chciałam dwóch na raz ale jeden się zorientował że coś jest nie tak. Tak powinnas napisać. Nara

Gość gośćinnie
autorze masz imie zaczyajace sie na literke A??

Gość gość
Droga Autorko,pamiętaj,że to Ty mnie nie chciałaś :D.Chciałaś mnie mieć w rezerwie,jako ,,wiecznie drugiego'' na wypadek,gdybyś została całkowicie sama...Pamiętaj,że tak nie można.

Gość gość
jest tu autorka?

Gość gość
I to był mój pierwszy post,wcześniej to nie ja pisałem .Do niedawna byłem na Ciebie okropnie wściekły,jednakże teraz już wszystko jest ok,nie mam do Ciebie żalu,chociaż przyznam,że Twoja naiwność jest nieraz irytująca.Myślałaś,że się wyszalejesz,a później będziesz ze mną,jak już wyjdę całkowicie na prostą i będę ustatkowany zarówno emocjonalnie jak i finansowo,a do tej pory będziesz szukała jakiś przelotnych znajomości.Każdy ma swoją cierpliwość,ja miałem jej dużo.

Gość gość
rezerwiści mają łatwiej :D

Gość gość
kobiety... z wami jest okropnie ale bez was jeszcze gorzej:)

Gość gość
wy w ogole wiecie z kim piszecie to kafeteria i mozna sie niezle nadziac i nie brac sobie do serca ,nie wiadomo kto jest tu kim!a nadziac sie mozna

Gość gość
15:06 Ty się ze mnie kolego śmiej,ale przez ten czas czułem się beznadziejnie,jak śmieć drugiej kategorii,który może być z nią tylko wtedy,kiedy przestanie myśleć o swoim byłym,a później i tak znalazła sobie kolejnego,który mimo,że nie był dla niej tak dobry nawet w połowie jak ja,to wygrał ze mną bez niczego. Sam w to nie wierzę,jaki byłem ślepy i p*****lnięty,że dałem się tak traktować.

Gość gość
A to no użyte na końcu zdania pozwala mi domniemywać,że to jednak o mnie chodzi.

Gość gość
nie śmieję się z ciebie :) to że ktoś się komuś podoba bardziej niż inni nie oznacza, że należy do ciebie i to sobie zapamiętaj :D poza tym jestem przekonany że wcześniej czy później przejdzie ci, emocje wygasną, spojrzysz na całość zimnym okiem i sam się z siebie zaśmiejesz :) tego ci życzę. Oskarżanie kogokolwiek za jego wybory to zła droga, do niczego nie prowadzi, poza studzeniem własnych emocji, a to jest egoizm.

Gość gość
15:15 kim jesteś?

Gość gość
KOSMITĄ :D 🖐️

Gość gość
nieważne kim jestem ,byłem kiedyś kimś ważnym,teraz już nie jestem nikim,i dobrze. A jakbyś Ty się czuł,gdyby ktoś manipulował Twoimi uczuciami,przez 2 miesiące mówił,że Cię kocha i planował wspólną przyszłość,później wrócił do byłego,odszedł od niego i wysłał Ci wiadomość,że jednak Ciebie kocha i że pozostawienie Ciebie to był błąd,że teraz już zawsze będziemy razem,po czym znalazł sobie kogoś innego i trzymał Cię w rezerwie na wypadek,gdyby znowu nie wyszło,mówił,że na razie kocha Cię jak brata,ale nigdy nic nie wiadomo i że coś może jednak z tego będzie w przyszłości,po czym ta osoba oburza się,że miałem już dosyć pogrywania ze mną?Powiedz,czy te słowa to nie była gra?Czy jak ktoś mówi ,że Cię kocha,jesteś wspaniałym facetem i będziesz wspaniałym ojcem po czym Cię zostawia i mówi,żebyśmy zostali przyjaciółmi,bo nigdy nic nie wiadomo(i może z tamtym nie wyjdzie) i może znów będziemy mogli snuć piękne plany na przyszłość,to nie jest perfidia????????

Gość gość
Ta dziewczyna tak mi zryła banię,że o ja Cię pierdolę...

Gość gość
Nie wiem kim jesteś autorko ale NIE!, nie jest mi lepiej :-(

Gość gość
....

Gość gość
Cierpienie z miłości jest piękne:) już ponad 10 lat tak mam, zaczynam kochać ten ból jestem z nim bardzo blisko. Układam go, tłumaczę,podziwiam a czasem i płaczę. Nigdy się z nim nie rozłączę, szybciej zje mnie rak. Nie da się go sprzedać bo i kupca na niego nie ma. Jestem ja i mój ból.