Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem moj chlopak ma 20 lat pracuje jaki taxi mamy razem dziecko ale to nie to chciałam napisać bo jest taki problem ze on karze mi tylko sprzątać gotować a nie mam pieniedzy zeby cos do gara włożyć a jak sie go pytam zeby dał to mowi ze nie ma poeniedzy zawsze tak jest mówi zebym poszla do pracy bo powiedzial ze nie bedzie mnie utrzymywal nie szanuje mnie on jest taki ze on mysli ze wie wszystko ze jest juz dorosly i wg ostatnio byla taka sytuacja ze bylam glodna i dzwonie do niego ze jestem glodna a on ze jest teraz w pracy ze teraz nie może a ja do niego ze mógł mi zostawic jakies drobne zebym sobie cos kupila do jedzenia a on do mnie ze idz do pracy wg krzyczy na mnie wykreca ręce nie szanuje i wg jeszcze duzo pisania chcialam sie tylko zapytac co mozna w takiej sytuacji zrobic a zaznacze tu ze no jednak zalezy mi na nim prosze o szybka odpowiedz

Gość gość
Możesz od niego odejść i tyle. Nie naprawisz jego charakteru. Ile lat ma dziecko? jeśli już może iść do przedszkola to rozumiem czemu chce żebyś pracowała ale nic absolutnie nic nie usprawiedliwia rękoczynów.

Gość gość
Zostaw gnidę nie wart twojego czasu

Gość gość
Ale wlasnue w tym problem powiedział ze nie da mi odejść bo mamy razem dziecko dziecko ma 10 miesiecy skonczone