Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bal dziennikarze

Polecane posty

Gość gość

Rusin Młynarska zaskoczyły tym razem kreacjami super Maciek Dowbor też elegancko

Gość gość
dokładnie a reszta wyglądała jak nie z tego balu buty srebrne albo grube brązowe rajstopy porażka

Gość gość
15:31 wszyscy koszerni

cieszy mnie, że rzetelność i tytaniczny nakład pracy tych ludzi z poświęceniem i narażeniem życia odkrywających dla nas, społeczeństwa, prawdę, ukrytą za zasłoną milczenia i zbrodni ,zostały docenione i sa celebrowane z należytą powaga:) BRAWO:) MOja wiara w ludzi została podbudowana:)

czasami obawiam się o ich życie:( Takie zgromadzenie najdociekliwszych umysłów polski w jednym miejscu. Z pewnością wielu zwyrodnialców, których proceder ujawnili pała rządzą nienawiści i mordu względem nich. Nie powinni tego robic. Komuś może przyjść do głowy podłożyć jakąś bombę, wpuścićtrujący gaz do wentylacji czy chociażby zatruć dostawe żarcia:( To byoby takie smuuutne:(😭

wie ktoś może kiedy i gdzie odbędzie się następny bal?:)

jak tak o tym myślę to naprawdę nie byłoby trudne.kwestia w miarę niewielkich pieniędzy i logistyki. Naprawdę powinni przestać balować:(

ktoś mógłby np wpaść na pomysł żeby zasiać panikę telefonem o bombie a jak sie już wszyscy nobliwi goście ewakuują do swoich limuzyn to wysadzić ich jednym impulsem wcześniej podłożonymi ładunkami...:( zresztą terroryści mają inwencję. Dziennikarzy powinien chronic grom, policja, saperzy, chemicy i ludzie z psami. Każdy powinien otrzymać trzyosobową ochrone minimum. Inaczej jakis bandzior w koncu unicestwi naszą elitę intelektualna:( Wole nawet otym nie myśleć:(