Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaturalnyPlon

Siedzi u kolegi

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam problem a mianowicie: Dziś spokojnie spotkałem sie z moją dziewczyną i jej koleżanką. Wszystko było okej, przytulaliśmy sie całowaliśmy. Potem tak gdzes 2-3 godziny, powiedziały mi ze idą sie spotkać z kolegą ( oczywiście juz byłem zazdrosny i mnie zapewniała ze mnie kocha) poszły wróciły po 1,5h ZJARANE i ogarniałem moją dzewczyne, siedzieliśmy i ją ogarniałem. Po 1 godzinie znowu poszły tylko do tej pory siedzą u niego. Nie znam go ( oczywiście jestem zazdrosny i to bardzo, i boje sie ze ją strace i ze mnie nie kocha, gadałem z nią o tym ale zapewnia mnie ze jest ok), teraz jest na mnie obrażona ze ją w******m i żałuje ze sie pogodziliśmy ale jak pytam czy mnie kocha to mówi ze TAK. Chciałem z nią pogadać ale mówi ze ogląda telewizor i pogadamy później ( ciągle gada ze ją w******m, ja kupuje jej prezety, przytulam ją, całuje, Kocham ją bardzo ale boje sie ze ona mnie nie ) Ludzie pomóżcie my mamy -18

Gość gość
nawet wiem u ktorego :P swoja droga kolega jest dosc - nazwijmy to pozbawiony serca

Gość nie ma konfliktu interesów
Ej chłopaku. Nie bój się. Wszystko zależy od tego, czy kolega jest sexi czy nie :D Jeżeli to nieśmiały, zmulony paszczur to nie peniaj. Nie ma bata by jej szparka zmiękła. Jeżeli to barwna osobowość i taki kolo z przebojem to nie puszczaj do niego swojej laski. BTW czy dalej byś ją tak kochał gdyby nie miała w Ciebie wbite i była mocno przywiązana emocjonalnie? Potraktuj to jak wyzwanie. Przecież kolesie lubią trudne kobiety :P teraz jest jeszcze bardziej sexi bo inny wisi Ci nad zdobyczą. Ciesz sie tym, że masz emocje i ostrą jazdę i wyzwanie wielkiego łowcy bo wielu kapcanów po 35tce chętnie by się zamieniło z nudów :P W sumie to wystaw dziewczynę w ogłoszeniu. Jakiś znudzony mąż ją weźmie z pocałowaniem łapy a Ty dostaniesz jego napaloną i niedor....ną gorącą żoneczkę co mu się znudziła ;)