Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka_1111

Czy jest szansa, że jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość lolitka_1111

Witam. Moja sprawa wygląda następująco, jakiś miesiąc temu na usg okazało się, że mam torbiel na obu jajnikach ( ok 3,5cm ), ginekolog powiedział, że jest szansa, że same się wchłonią i że nie przeszkadzają one w zajściu w ciążę. Ponieważ cierpię na PMS polecił mi Cyclodynon. Bolesne objawy zniknęły. Dziś mija 34 dzień cyklu a @ nadal się nie pojawiła. Przeważnie mam 28-30 dni cyklu. Dodam, że nie zabezpieczamy się z moim Tż od kilku mies. Czy jest szansa, że przy takich torbielach mogę być w ciąży czy te brak @ jest spowodowany obecnością torbieli? Wizytę u gin mam dopiero w przyszłym tyg a wyniki testu wyszły negatywne ;(

Gość loiltka_1111
Był ktoś w podobnej sytuacji??

Gość gość
Tak trudno to jednoznacznie ocenić ale sądząc po objawach to prawie na pewno jesteś w ciąży. Wszystko na to wskazuje. Dobrze ze zaszłas z TZ i będziecie razem po wieki.

Gość lolitka_1111
Ta ironia jest potrzebna? Zapytałam tylko czy ktoś miał taką bądź podobną sytuację. Nie napisałam nic o żadnych objawach.

Gość gość
Moja przyjaciółka i jedna dalsza koleżanka miały podobnie, obie urodziły zdrowe śliczne dzieci. Także głową do góry, już dziś możesz iść do apteki po witaminy żeby się wzmo cnic i oczywiście po kwas foliowy.

Gość lolitka_1111
Przyjmuję witaminy już jakiś czas. A powiedz czy u tych koleżanek konieczne było leczenie czy torbiele same się wchłonęły? Trochę mnie uspokoiłaś ;)

Gość gość
Hej dziewczyny Mam taki problem, otóż ostatni okres miałam 17.01 cykle zazwyczaj ( 28-29dni) ostatnio kochałam się z mężem 5.02( wtedy wrócil z delegacji) był to 20dc ( nie miałam już płodnego sluzu, tylko taki gęsty biały, lekko kwaśny ( badam ph sluzu z zaleceń lekarza). Czy mozliwe że doszło do zapłodnienia? czy jednak już było za późno? prosze o odpowiedź Gość - R

Gość lolitka_1111
up

Gość gość
nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
skoro wyszły ci testy negatywne to raczej nie jesteś w ciązy, chyba, ze Ci się owulacja przesunęła to może być za wcześnie na testy sikane i najlepiej to zrobić betę hcg i nie będzie wątpliwości

Gość lolitka_1111
Poczekam jeszcze kilka dni, jak @ się nie pojawi , to zrobię test.