Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pocałować ją po raz pierwszy

Polecane posty

Gość gość

W prawdzie już to przerabiałem, miałem dziewczynę, jednak wtedy było znacznie łatwiej. Na pierwszych randkach owa dziewczyna widocznie pokazywała mi, że jest mną zainteresowana, przypadkowo dotykaliśmy się, w parku przytuliła się do mnie itp. Teraz jest inaczej, trafiłem na bardziej nieśmiałą osobę. Mamy tematy do rozmów, nie ma niezręcznej ciszy, bawią ją moje żarty i widać, że jest skupiona na mnie, jednak na spotkaniach nie ma jakiegoś przypadkowego dotykania czy coś, no wiadomo o co chodzi. W prawdzie mieliśmy dopiero 2 spotkania, a chciałbym pocałować ją hmmm, przynajmniej po 2 następnych to już teraz wiem, że będzie to dla mnie problem, bo ja sam też jestem lekko nieśmiały. Doradzicie w jakich zrobić to okolicznościach? Kiedy, gdzie itp.? Ja 19l. ona 17l.

Gość gość
Machnijcie po dwa browce i pójdzie samo

Gość gość
a coś mądrzejszego może? :)

Gość gość
To ty ją przypadkowo dotknij - np. połóż delikatnie i na chwilę rękę na plecach jak ją w drzwiach przepuszczasz. Zobaczysz, jak zareaguje, czy się spłoszy. Poczekaj z tym całowaniem, nie licz numerów spotkań. Przyzwyczaj ją do siebie i swojego dotyku. Daj jej poczuć, że Ci zależy i wtedy ona zacznie okazywać Ci coś więcej. Samo wtedy pójdzie...

Gość gość
z tymi drzwiami dobry pomysł ;p

Gość gość
Normalnie.