Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I znowu zjadlam za duzo

Polecane posty

Gość gość

Chce sie odchudzac i nic mi nie wychodzi, jestem 3 mce po cc. Juz nie mam sama do siebie sily, po pierwszym dziecku szybko schudlam, zmotywowana bylam wiecej a teraz porazka. Mam 168cm i waze 56kg. 4 kg musze zbic. Nie karmie piersia wiec diety nie musze trzymac. Dzis rano zjadlam paczka, kromke chleba, kinder bueno, zupe kalafiorowa dwie miseczki, kilka chipsow, jablko, teraz wafla ryzowego i znow jestem glodna. Odstrzele sie :/ Nie mam polskich znakow dlatego tak pisze

Gość gość
byloby dobrze gdyby nie te kinder wlasnie i paczek pare chipsow Ci e nie zabije

Gość gość
No wlasnie musze skonczyc ze slodkim tylko jak ;( Dziecko duzo placze i jak mnie glod zlapie to jem co mam pod reka

Gość gość jjnb
Ja tez staram sie ograniczać i tak sie właśnie zastanawiałam czy zjadłam duzo czy mało :D a wiec o 8 kawałek kabanosa, o 11 jogurt pitny, o 14 pierogi z serem sztuk siedem i do tej pory uwazam szło mi niezłe ale niestety kolacja fatalna - o 19 pol talerza kopytek i kilka faworkow, mama zrobiła, zaprosiła żal było nie skorzystać, pocieszam sie tylko ze w dzien nic słodkiego nie podjadalam ;)

Gość gość
Nie kupuj slodyczy to nie bedziesz ich mogla podjadac , kilka dni detoksu i chec na slodkie zacznie przechodzic , wiem bo przerabialam :P od totalnego uzaleznienia od cukru sie zaczelo , ale potrm przez cukrzyce w ogole nie slodzilam , nawet herbaty, teraz nie mam potrzeby jesc slodyczy

Gość gość
Zjadlas normalnie. Ja pewnie jeszcze cos dowale :/

Gość gość
masz wagę w normie, chcesz ważyć 50 kg przy prawie 170 cm? idź lepiej do psychologa.

Gość gość
Wazylam 48kg , potem 52kg . Chcialabym wrocic do wagi

Gość gość
A dlaczego nie karmisz piersią tylko dajesz dziecku taki syf jak mleko modyfikowane to bomba z opoznionym zapłonem. Jakbyś karmila piersią to szybko byś schudła. Żal dziecka to dlatego płacze bo mu nie smakuje mm.

Gość gość
i bardzo dobrze ze karmi mm , a ty sie nie wpirtalaj wariatko ja tez bym chciala zgubic ze 4 kg a tu supa , i jeszcze nalesnika ze smietana zjadlam :O

Gość gość
Boshe nastepna o kp ! Nie karmie bo lezalam miesiac w szpitalu pod kroplowka, bralam silne antybiotyki i bylam dwa razy operowana .. Prawie zeszlam z tego swiata i jestem szczesliwa, ze moge w ogole karmic moje dziecko ! A placze bo ciagle chce byc noszone, bujane itd

Gość gość
Pycha nalesniki :) . Robilam dwa dni temu i 4 zjadlam :/

Gość gość
no dobra dobra , nalesniki pycha ale ja zjadlam na sniadanie jajko i jogurt naturalny z miodem pozniej okolo 12 zjadlam makaron z salsiccia i sosem na bazie kwasnej smietany suszonych pomidorow i bazylii pozniej okolo18 zjadlam pol piersi z kurczaka z komosa i tarta marchewka a o 20 jeszcze tego nalesnika :o

Gość gość
Zjadłaś mało, ale w większości za przeproszeniem giewno. Mogłabyś objętościowo zjeść 3 razy tyle, i byłoby OK. (i pod względem kcal, i składników odżywczych).

Gość gość
jak masz ochote na słodycze zjedz ogóra kiszonego albo kiszoną kapustę a odechce ci się słodkiego.

Gość gość
niby malo niby giewno a dupa rosnie :(

Gość gość
No powinnam cos wartosciowego zjesc bardziej. Od jutra dieta scisla ;)

Gość gość
a w sumie czemu giewno? jaka sa ok , jogurt tez , bez cukru ok, makaron moze giewno ale komosa jest zdrowa , lepsza o niebo od ryzu i bardzo przezemnie lubiana

Gość gość
mialo byc jajka sa ok

Gość gość
Ona mowila pewnie o moim menu :D .. Autorki topiku

Gość gość
zgadza się ;) autorka zjadła kupkę guana :P

Gość gość
Wiem o tym :P ! Zrobilam sobie salatke z rukoli, suszonych pomidorow i orzeszkow pinii :)

Gość gość
Aaaaa to rozumiem :) fakt przeczytalam menu autorki faktycznie taki misz masz i w sumie nic

Gość gość
Wczoraj sie troche zmotywowalam i juz nic nie zjadlam :D , zobaczymy jak dzis pojdzie .. Tlusty czwartek bez paczka ;/

Gość gość
pierogi to kiepska potrawa dla kogoś na diecie ale skoro tyłaś przez 9m, to daj sobie drugie tyle na zgubienie, przyjdzie wiosna, zaczną się dłuższe spacerki i nie wiadomo kiedy kg zlecą. Dietę warto zmienić dla własnego zdrowia, więcej warzyw i wartościowe zboża a nie tylko pszenica.

Gość gość
Porogi jadl kto inny :) choc sama pewnie tez bym nie pogardzila ;/ . Nie jem miesa u ciezko mi sie najesc sama salatka, pierogi to dobry zapychacz i pyszny ;)

Gość gość
trochę samozaparcia dziewczyno:) znam wiele osób, zarówno kobietek jak i mężczyzn którzy przeszli na diete i stracili po 30kilo także Twoje 4 to jest pikuś, przypilnować sie miesiąc i po wszytskim. w pierwszej kolejności schodzi z organizmu woda i szybko idą pierwsze kg:) podstawa odrzucic sól:)

Gość gość
Dobra wezme sie w garsc :D !!! Dzis zjadlam kromke chleba slonecznikowego, garstke ryzu, jablko, 5 sliwek suszonych i jako ze tlusty czwartek to malego donutsa 150kcal ale nic wiecej slodkiego nie zjem ;)