Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 lat różnicy, nie oszukujmy się to bariera nie do pokonania

Polecane posty

Gość gość
Ta parka Ci się podoba, czy starszy facet?

Gość gość
bzdury wypisujecie, moj syn jest 12 lat starszy od swojej zony, wyglada rewelacyjnie, jest szczuply wysportowany,bardzo fajny, synowa swiata po za nim nie widzi,a z biegiem lat nikt nie powie ze dzieli ich " bariera" wiekowa! gdyz my kobiety starzejemy sie szybciej! nikt i nic tego nie zmieni ! chyba ze BOTOKS ha ha ha...uchowaj Boze! Pozdrawiam.

Gość gość
To że Twoja synowa jest ok to nie znaczy że każdemu się uda.Poza tym 12 to nie 16 a każdy rok więcej to większa bariera

Gość gość
Kolejny temat sfrustrowanej starej baby, która za młodu olewała rówieśników i leciała na starszych a teraz żal jej młodości, którą straciła z 30/40 latiem gdy była 20 latką zamiast związać się z rówieśnikiem :P

Gość gość
18.21 a ty oczywiscie wiesz najlepiej czyj to temat :o

Gość gość
Najważniejsze, aby oni się dobrze ze sobą czuli. A nam nic do tego :) Życie jest za krótkie, aby przejmować się czyimś zdaniem.

Gość gość
"my kobiety starzejemy sie szybciej! nikt i nic tego nie zmieni ! chyba ze BOTOKS ha ha ha...uchowaj Boze! " x To jak się kto starzeje zależy od wielu czynników. Śmieszą mnie takie wypowiedzi, że kobiety blabla a faceci blabla.

Gość gość
lepiej byc ze starszym madrym niz z mlodym glupim

Gość gość
sa gorsze roznice w zwiazku, niz wiek. np. swiatopoglad, wizja zwiazku. sprawdzilam doswiadczalnie. z rownolatkiem w/w roznice i nie do zycia, zwiazek rozpadl sie po roku. z facetem 14 lat starszym w/w roznic nie mam i razem od 15 lat.

Gość gość
najwazniejsza jest milosc

Gość gość
z tym, ze do seksu to im mlodszy, tym lepiej, wiadomo. jednak w zyciu codziennym seks to tylko dodatek, a tych mnostwo innych spraw musi sie zgadzac.

Gość gość
nigdy stary facet!!! miałam kochającego ojca ,nie był mi potrzebny drugi tatuś znależliśmy się jako równolatkowie

Gość gość
Im starszy facet tym lepiej. Ja mam 20 lat a mój chłopak 47 lat. Jest taki dojrzały i super nam razem Polecam starszych mężczyzn !

Gość gość
Łatwym dziewczynom wiek nie przeszkadza, poprostu dają d**y, są gościnne jak cholera, na jedną wywłokę to już patrzeć nie mogę, aj żeby to jeszcze było na co popatrzeć:-(

Gość gość
jestem 41latką i mam 30 latka :) jestem bardzo szczęśliwa...jak nigdy! zawsze gustowałam w dojrzalszych a po kilku banalnych zwiazkach przez przypadek poznałam jego i to był strzał w 10🖐️

Gość gość
"Łatwym dziewczynom wiek nie przeszkadza, poprostu dają d**y, są gościnne jak cholera, na jedną wywłokę to już patrzeć nie mogę, aj żeby to jeszcze było na co popatrzećsmutas.gif" A co, jakiś staruch zajął upatrzoną przez ciebie dziewczynę? skąd tyle jadu?

Gość ostra123
W tym roku skoncze 47 lat , mój mąż ma 34 , jesteśmy dwa lata po ślubie a ogólnie 5 lat razem, cudowne lata !jedyne czego żałuje to ze nie jestem młodsza żeby dłużej cieszyć się tą miłością, wiec widzicie nie ma reguły!

Gość gość
starsi faceci juz nie moga

Gość gość
wole mlodszych

Gość gość
Nie ważne jest to, co widać, ale to co jest w sercu. Prawdziwa miłość pokona nawet największe bariery. A wiek, to tylko cyferki, od których są wiele ważniejsze rzeczy.

Gość gość6565
Do 60 roku życia partnera jest ok a później zaczynają się schody, znam to z autopsji, różnica 17 lat, w związku prawie 18 lat.

Gość gość
Gorzej jak potem on ma 65 a ty 50... on jest dziadkiem na dobra sprawe

Gość gość
ale wtedy już tak nie widać różnicy, bo 50 letnia kobieta to też już nie młódka.

Gość gość
Nie widac różnicy? Ale raczej chodzi o temperament. 65 to dziadek a 50 to kobieta w kwiecie wieku. Plus jak partner umrze to w wieku 50 + trudniej kogos sobie znaleźć.

Gość gość
Od 50 do 60 jest tylko rzut beretem.Nie oszukujmy się po 50 każdy się szybko starzeje czy tego chcemy czy nie.

Gość gość
wow,co za bzdura,ze po 50-tce kazdy szybko sie starzeje.Chyba w twoim bliskim otoczeniu hehe.

Gość gość
czesto kobiety lepiej wygladaja od facetow

Gość gość
Racja, to kobieta powinna byc starsza, nawet kilkanaście lat.