Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

petsitter czy hotel dla psów

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem posiadaczką 1,5 rocznego kundelka. Sunia jest z interwencji ( u poprzedniego właściciela była na łańcuchu). Ogólnie jest grzecznym i spokojnym psem, ale jeszcze nie wiem jak się zachowuje zostawiona na dłużej niż 8 godzin...Chodzi o to, że za 2 mce jadę za granicę na 5 dni i niestety nie mam jej z kim zostawić, mieszkam sporo za miastem i daleko od rodziny(500 km) , myślałam o wynajęciu petsitter, która przychodziłaby na 2-3 h dziennie a psinka mieszkałaby w tym czasie w budzie w ogrodzie (ma problem z zachowaniem czystości, zdarzają się jej jeszcze wpadki). Druga opcja jest taka, zeby oddać ją do hotelu domowego, że przebywałaby z opiekunką w jej mieszkaniu przez cały pobyt. I teraz pytanie co będzie dla suni mniejszym złem? Niestety nie mogę jej wziąc ze sobą, bo jest to wyjazd służbowy, lot samolotem itp

Gość wiktoria741
Wydaje mi się, że hotel dla psów będzie lepszą opcją. Tam piesek będzie miał całodobową opiekę i warunki niemalże takie jak w domu. Zobacz sobie ofertę tego hotelu http://www.psypracujace.pl/ Żeby zapisać tam psiaka wystarczy zadzwonić lub napisać do Pani Magdy - tel 601 71 62 90 - email: iskra@psypracujace.pl Taka osoba, która odwiedzałaby psa co kilka godzin to dobry pomysł ale dla pewniejszego psa, Twoj jest po przejściach i może czuć się niepewnie.

Gość gość
Ja uważam, że dobry hotel dla psów to bardzo fajna opcja. Sama jak byłam na dłuższym wyjeździe, to zostawiłam swojego w http://wetfranciszek.pl/ . Zaopiekowali się nim tak jak trzeba. :) Myślę, że jeśli znajdziesz sprawdzony hotel, to wszystko będzie ok.

Gość gość
hotel bedzie lepszy. Nikt obcy nie kreci ci sie po domu. Moj kot jezdzi do hotelu od lat. Wiem ze ma tam dobra opieke.