Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakaso

Jak wybaczyć własnej matce

Polecane posty

Gość Jakaso

Matka prosi mnie o przebaczenie przyjeżdża pod moj dom i stoi pod furtka. Mam jej przebaczyć ze jak byłam dzieckiem to zaczęła sobie popijać najpierw po kryjomu chodziła często do toalety bo alkohol trzymała w swoim kosmetyczkach głęboko schowanych w szafkach . Pózniej bywało juz tak ze w środku dnia gdy wracałam ze szkoły chodziła mocno wcięta , śmierdziało od niej na kilometr a na koncu gdy juz sobie wypiła znalazła jakiegoś młodego chłopaka i z nim romansowała bo po alkoholu robiła sie odważniejsza . Telefon z smsami od tego chłopaka tez znalazłam w kosmetyczce głęboko schowanej w szafce . Potem zabraniała mi sie spotykać z chłopakiem a na koncu sama zaczęła go podrywać po pijaku ;( miałam beznadziejne dzieciństwo i wszystko przez nią a teraz mam jej wybaczyć

Gość gość
prosto - jest tylko czlowiekiem, a alkohol uzaleznia nie ty jedna/jeden pochodzisz z domu ktory byl dysfunkcyjny sadzisz ze jak chlop nie pije za to tlucze babe i wyrzuca z domu to jest lepiej?

Gość Jakaso
Ja nie powiedziałam nic o jakimś chłopie który tłucze babę tylko mowie o własnej matce. Bo nie wiem co zrobic

Gość gość
u mnie po 15 latach nie widzenia sie jego rodzina chce mi go z powrotem podrzucić dziada na stare lata pijaka i zboka. Won z takimi śmieciami. Współczuje Ci bardzo. Mogła by uszanować Ciebie i zniknąć z Twojego życia.

Matka powinna kojarzyc sie z cieplem,miloscia,pachnacym ciastem,wszystkim tym najlepszym:-).Przykre to,zadne wytlumaczenie chyba nie zrekompensuje Ci tego.Skoro pila,to pamietaj,ze alkohol zakloca racjonalne myslenie.Moge dodac jedynie to,ze kazdy w zyciu zasluguje na szanse,decyzja nalezy do Ciebie.