Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze doświadczenia Slimcea

Polecane posty

Gość gość
Zobacz na dietę Gm jak zastosujesz razem z slimcea to możesz być pewna super wyniku odchudzania

Gość gość
na mnie świetnie zadziałała slimcea nawet bez stosowania żadnych wymyślnych diet, po prostu stosowałam ogólnie znane zasady zdrowego odżywiania i zero cukru. mój efekt to 13 kg w 3 miesiące

Gość gość
suplement slimcea zamówiłam bo szukałam jakiegoś wsparcia w odchudzaniu. Coś co równolegle z moją dietą może mi pomóc, szybciej, lepiej osiągnać efekty. Nie zawiodłam się. Polecam je jak tylko ktoś mnie spyta o opinie dlatego też tu napisałam. Są skuteczne.

Gość gość
podobnie było ze mną. Stosowałam wiele środków o różnym działaniu. Po takim czasie i doświadczeniu z suplementami Slimcea wybija się ponad wszystkie swoim działaniem.

Gość gość
mi kuzynka poleciła tabletki Slimcea. Odszukałam ten wątek i zamówiłam. Jestem po pierwszym miesiącu wiec postanowiłam napisać. Potwierdzam skuteczne dizałanie. Przemiana materii dużo szybsza, blokada głodu odczuwalna. Spadek wagi na razie 5kg.

Gość gość
Stosuje od lutego. Jestem na końcu kuracji. Spadek wagi 10kg mówi sam za siebie.

Gość gość
hey ;) slimcea nie jest mi obca. Stosowałam go w tamtym roku. Pamietam jaka byłam sceptycznie nastawiona, z nie dowierzaniem zamówiłam po namowach siostry której koleżanka ponoć schudła. Szybko zmieniłam zdanie kiedy po 2 tygodniach miałam pierwszy spadek wagi w postaci 2kg. Cała kuracja dała mi 12kg spadku wagi.. a trwa 3 miesiace. Polecam Slimceaa

Gość gość
Preparat jedyny który dobrze na mnie zadziałał, bez skutków ubocznych. Bezpieczny co sprawdziłam. A czy skuteczny ?. TAK! kiedy rozpoczełam z koleżanką kuracje zanotwałyśmy sobie wagi nasze. Po kuracji waga pokazywała 11kg i to dla mnie i 9kg dla mojej koleżanki :)

Gość gość
stosowałam tabletki Slimcea. Miałam pewien okres w którym nie było czasu na diety... jadłam co popadło. Później trzeba było to zrzucić. Z pomocą przyszły mi właśnie tabletki Slimcea. Uporałam się z nadwagą raz dwa.

Gość gość
Tabletki Slimcea stosowałam równolegle z koleżanką. Ona miała większa nadwagę ale na nas obie tabletki Slimcea zadziałały. U niej nawet bardziej widać przemianę ale jak pisałam ona miałą dużo więcej do zrzucenia. Obie polecamy tabltki Slimcea

Gość gość
wiele czasu szukałam środka tak skutecznego. Slimcea jest bardzo skuteczna głównie po jakimś czasie stosowania. 2-3 tygodnie i efekty już widać.

Gość gość
zdaże sie odchudzić do wakacji ? tak z 6kg ?

Gość gość
wydaje mi się że nie powinno być ze Slimcea problemu osiągnąć taki rezultat.

Gość gość
Zdecydowanie warto zapoznać się z suplementem slimcea. Nawet tylko dlatego że doskonale utrzymujemy diete z tym suplementem. Ograniczenie głodu jest bardzo odczuwalne.

Gość gość
stosuje 2 tydzień suplement diety Slimcea. Blokada głodu fajny efekt daje. Jem już 2x mniej.

Gość gość
wiadomo, ale slimcea jako uzupełnienie diety działa doskonale

Gość gość
skusiłam się na slimcea i nie żałuje. Suplement który odmienił moje życie bo dał mi wiarę że mogę być jeszcze chuda jak kilka lat temu.

Gość gość
Przykra sprawa ale nie działa zwykła ściema

Gość gość
ja nie wiem. Stosuje i na mnie super działa. Może nie stosujesz slimcea a coś innego podobnego. Na rynku są różne suplementy a slimcea ja stosuje i na prawdę mam ciekawe rezultaty.

Gość gość
Nie wierzyłam długo w takie środki. Podobnym nie dowiarkom powiem że można jednak trafić na środki które dobrze wsierają proces odchudzania. Takim produktem jest Slimcea. Skutecznie pomaga schudnąć sporo kg w zależności od naszego zaangażowania oczywiście.

Gość gość
Sama stosuje slimcea i nie zamierzam szukać czegoś innego ! rewelacyjny skład dający rewelacyjne efekty.

Gość gość
Jeśli chodzi o Slimcea to na prawdę warto go stosować jeśli mamy problemy z nadwagą. Przekonała się moja ciocia, przekonałam się ja.

Gość gość
Tabletki na odchudzanie Slimcea są fajnym rozwiązaniem przy diecie. Łacznie dają bardzo szybki i zadowalający efekt

Gość gość
stosowałam jak siostra skonczyła kuracje i widziałam że schudła ładnie ponad 10kg. Dlatego ja też się przekonałam i schudłam jeszcze więcej bo 12kg.

Gość gość
schudłam 13kg stosując do diety tabletki Slimcea. Czytałam o nich w moim kobiecym piśmie. Zamówiłam i po 3 miesiącach miałam już taki efekt. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
wydaje mi się że żeby zwalczyć otyłość to musi być przede wszystkim dieta a następnie suplement który ją wspiera. Mi doskonale pomagają tabletki Slimcea. Hamują łaknienie i przyśpieszają przemianę materii tak bardzo że chudnę nawet 5kg miesięcznie.

Gość gość
polecam. Skończyłam kurację i jadę na wakacje :) 12kg mniej.. i nowa sylwetka.

Gość gość
pogratulować wytrwałości oraz efektów :)

Gość gość
najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania.