Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze doświadczenia Slimcea

Polecane posty

Gość gość
po 2 miesiącach schudłam 9kg. Kończe kurację ale jak widać po pełnej kuracji można ponad 10kg spokojnie schudnąć

Gość gość
zamówiłam slimcea ze względu na to że potrzebowałam czegoś co ruszy moją przemianę materii. Podejrzewałam że to przez nią tyle mi się odkłada mimo że nie jestem jakimś mega obżartuchem. Trafiłam na slimcea i stosowałam 3 miesiące. Przez ten czas schudłam blisko 12kg co było dla mnie szokiem, że suplement diety może tyle mi dać w procesie odchudzania. Od tego momentu wszystkim polecam Slimcea.

Gość gość
Stosowałam pół roku temu. Byłam bardzo zadowolona a do dziś nie mam już problemów z nadwagą.

Gość gość
Jestem w trakcie kuracji z suplementem Slimcea. 4 tygodnie i spadek wagi o 5kg. Wydaje się to świetnym rezultatem. Odczuwam to co większość, blokadę głodu / łaknienia oraz przyśpieszoną przemianą materii. Super środek za małe pieniądze.

Gość gość
kiedyś stosowałam acai, teraz stosuje slimcea która znacznie lepiej sobie radzi.

Gość gość
Stosuje i jestem zadowolona. Slimcea daje radę w temacie wspomagania odchudzania.

Gość gość
2 miesaice za mną. Jest dobrze :) jak Wam idzie ? tym ktore jeszcze są w trakcie

Gość gość
w miesiąć czasu spadek o 4 oczka. :)

Gość gość
fajny efekt. Gratulacje

Gość gość
w porównaniu z acai slimcea znacznie lepsza faktycznie

Gość gość
dziewczyny i jak Wasze efekty? zastanawiam się nad kupnem szukałam w necie http://malakawka.pl/ i nie wiedziałam zbyt dobrych opinii. Możecie napisać jak jest teraz?

Gość gość
mi nie bardzo służyła slimcea :( musiałam zmienić na inne, tutaj: http://witchking.pl/ opisywałam swoje zmagania z odchudzaniem. pozdrawiam

Gość gość
dla mnie slimcea to jeden z lepszych supli na odchudzanie na rynku. porównanie mam.

Gość gość
W 2014 stosowałam slimcea. Widzę ze produkt dalej pomaga kobietom. To dobrze, bo jest bardzo skuteczny w temacie odchudzania.

Gość gość
Zastanawiam się czy jest jakaś promocja na 2 opakowania ? chce schudnąć z 6kg i tyle powinno mi starczyć.

Gość gość
jest promocja 2+1 jak coś ja z niej skorzystałam.

Gość gość
no ona jest od jakiegoś czasu.. przsynajmniej widziałam i też z niej korzsystałam

Gość gość
zamówione. Rozpoczynam w styczniu no i jakąś dietkę ejszcze znajdę.

Gość gość
kuracje ze slimcea warto prowadzić jak mamy solidna diete. weim po sobie. Wtedy efekty tak motywują że szybko to mija i waga spada.

Gość gość
NIe musisz szukać jakieś gotowej diety. Po prostu jedz to co uważasz za zdrowe. Nie objadaj się, unijaj słodyczy i przy stosowaniu slimcea i tak zauważysz różnice.

Gość gość
10 dzień na slimcea. Głód mimo wprowadzonej diety odczuwalny dużo mniej. Przemiana inna, lepsza, brzuch zazwyczaj napompowany spadł. efekty szybkie i motywujące dzięki slimcea.

Gość gość
ja mam poślizg. miałam zaczynać 2ego ale się nie udało. Paczka slimcea już jest więc od jutra startuje.

Gość gość
1 luty ja startuje. Slimcea jest. Dieta zaplanowa również. Nie mogę się doczekać.

Gość gość
dzisiaj rozpoczynam jak zaplanowałam. Będę pisać o postępach

Gość gość
Standardowo. Miesiąc i prawie 5kg ale biegam 2x w tygodniu

Gość gość
slimcea sama stosowałam miesiąć. Warto jak najbardziej. Efekty po tygodniu już są

Gość gość
miałam kuracje zaplanowaną na 3 miesiące ale po 2 już skończyłam bo ogsiągnełam swój cel szybciej niż uważałam.

Gość gość
Mi nie przyniosło to żadnego efektu, uważam, że jest przereklamowane trochę. Tylko nowoczesne suplementy, które mają szersze działanie są w stanie sobie poradzić ze spalaniem tłuszczu. Próbowaliście go-slim http://go-slim.pl/ ponoć właśnie daj***ardzo dobre efekty. Moja znajoma schudła 15 kg w 3 miesiące.

Gość gość
mi slimcea dała spadek wagi o 15 kg ale miałam jeszcze prawie codziennie sporo ruchu. Bez slimcea pewnie z 5kg bym schudła przez ten okres

Gość gość
to widać różnice