Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zanim wyjdziecie za mąż zwróćcie uwagę na teściów i ich zachowania

Polecane posty

Gość gość
No to nastepnym razem jej nie pros ,masz nauczke i wyciagnij wnioski ..A teoria ,ze jacy tescie taki maz sa z doopy wziete..

Gość gość
Dzieci zawsze są podobne do rodzicow,a życie małżeńskie wynosi sie z domu.Jak teście źle zyja to w twoim zwiazku tez tak będzie bo dobrego przykladu z domu nie wyniósł.A takie bzdury jak wyżej pisze ktoś kto w małżeństwie nie byl tylko snuje wymyślone sytuacje.

Gość gość
A jakie życie z partnerem wynosi się jeśli jego matka rozwiodła się z jego ojcem i z ojcem nie miał kontaktu? Przecież taka osoba nawet nie wie, na czym polega małżeństwo bo w domu nie widziała, a u innych nie mieszkała, to wie tyle ile kot napłakał Wtedy czego się bać? Tego, że facet nie wie jak wygląda to wszystko od kuchni? Powód do zmartwienia jak ktoś chce to zawsze znajdzie. ja też załuję, że nie mam faceta z pełnej, normalnej rodziny. Ja miałam pełną rodzinę, tata i mama niepijący, pracowici, uczciwi ludzie, żałuję że mój partner miał tylko matkę i do tego walniętą między oczka. Ma teraz ogromne braki emocjonalne.

Gość gość
gość dziś Jest tez powiedzenie, aby zobaczyc jak wyglada przyszla tesciowa, bo jest duze prawdopodobienstwo, ze zona bedzie wygladac dokladnie jak ona ...no a tych zadbanych tesciowych to chyba nie ma zbyt wielesmiech.gif xx była zadbana i szczupła i wyglądała młodo niestety młodo odeszła. miała 41 lat. wyglądała ma 31

Gość gość
gość dziś gość dziś Jest tez powiedzenie, aby zobaczyc jak wyglada przyszla tesciowa, bo jest duze prawdopodobienstwo, ze zona bedzie wygladac dokladnie jak ona ...no a tych zadbanych tesciowych to chyba nie ma zbyt wielesmiech.gif xx moja mama była zadbana i szczupła i wyglądała młodo niestety młodo odeszła. miała 41 lat. wyglądała ma 31

Gość gość
Autorko:) a do kogo maja być podobne dzieci jak nie do rodziców? szukasz wad u innych,daj poszukać innym w tobie.Nooo ale przeciez ty jestes idealna,tylko dobrze obrabiasz d/u/p/ę innym leżac na na kafie:) ale przeciez to nie grzech,prawda? jestes niemal chodzącym ideałem.

Gość gość
Po to jest kafe aby pisać,idąc torem gościa 8:08 wszyscy wszystkim obrabiany doopę. Dobry temat,mam to samo,11 lat temu była miłość,wtedy człowiek jest jak w transie,nawet gdy do niego dociera, że coś jest nie tak to co to zmienia?!Teraz mam męża brudasa,lenia,tak jak teść miga się od wszystkiego, ale do mądrowania pierwszy,za to po teściowej z******ty tandeciarz i aspołeczny typ!Dużo tego!!Bardzo!!Jest ciężko,czasem mam dość i jestem bliska odejścia aby uwolnić się od tych ludzi...

Gość gość
gość dziś Nie wszyscy,tylko ludzie prymitywni którzy nie radzą sobie w realu. Kazdy widać ma to na co zasługuje.Obmawuasz teściów i męza ,a może by tak coś w temacie swoich rodziców,rodzeństwa? nie sądzę że pochodzisz z wyżyn społecznych,ci ludzie nie muszą tutaj labidzić,inteligentni dają sobie radę bez bajczenia.