Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Liliana.

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi się podoba, szczególnie zdrobnienie Lili. Ale czy to nie będzie głupio brzmiało w dorosłym życiu? No bo jak? Pani Lilu? Pani Lilko?

Gość gość
Dla mnie okropieństwo! Wybaczcie proszę moją dosadność, ale nie rozumiem fenomenu tego imienia, według mnie jest wieśniackie. W latach 80, kiedy chodziłam do przedszkola, nasza wychowawczyni miała na imię Liliana, wszyscy mówili pani Lila, albo pani Lilka.... Lilka - to według mnie okropnie brzmi. Imię ogolnie mi się nie podoba, a ma bardzo kiepski skrót. Kiedy skończyłam studia, to przez króką chwilę pracowalam w przedszkolu wlasnie i tam tez była taka pani Lilka :D :D :D Imię jest bardzo kiepskie.

Gość gość
Pani Liliano :) moja roczna corka ma tak na imie. Wybralam je bo zawsze podobaly mi sie imiona nawiazuje do kwiatow a maz nie zgodzil sie na Malwine. Uwazam, ze jest piekne, Liliana brzmi dostojnie, elegancko. Lilka pasuje nastolatce. Lili mowie do niej teraz a jak bedzie sie przedstaeiac kiedys jakims obcokrajowcom to nie polamia jezyka bo Lili wystepuje w wielu jezykach. Jedyne co mnie martwi to rosnaca popularnosc tego imienia. Boje sie, ze za kilka lat zawolam ja na placu zabaw i przybiegnie kilka dziewczynek ;)

Gość gość
Okropnie to brzmi Agnieszka albo Sylwia!

Imię jest fajne, ale uważaj, by nie była za 3-4 lata piątą Lilką w grupie. Imię to pnie się w rankingu popularności. U mnie jest na uczelni pewna pani Liliana i nikt nie zdrabnia.

Imię jest fajne, ale uważaj, by nie była za 3-4 lata piątą Lilką w grupie. Imię to pnie się w rankingu popularności. U mnie jest na uczelni pewna pani Liliana i nikt nie zdrabnia.

Gość gośćBasiaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja jestem w ciąży i zastanawiam się nad imieniem Lilianna. Bardzo mi się podoba zdrobnienie Lilka. Nie lubie imion których nie można zdrobnić a Lilianne można na wiele sposobów! Troche sie tylko wystraszyłam jak przeczytalam opis imienia, jest negatywny, ale narzeczony mówi że to bzdura że to od nas zależy jaki będzie miało charakter a nie od imienia.

Gość gość
zgadzam się, że Agnieszka i Sylwia to okropne imiona, ale Lilka jest równie brzydkie!

Gość gość
mi się bardzo podoba, chociaż mąż mówi, że by nie przeszło, gdybyśmy mieli córkę (ale i tak bym go przekonała) najmniej podoba mi się "liliana" ale lila, lilka- cudnie : -) "pani lilko"- kto jest na tyle blisko, że zamiast "proszę pani" może używać imienia, to nie będzie przecież problemu 'malwina' też mi się podoba jest też imię "lila" w oficjalnym brzmieniu, pewnie i lilianna by się znalazła

Basiiiiiiiiiiiiiii. Kiedyś przeczytałam na Onecie opis swojego imienia. Wyszło z niego, że osoby je noszące to największe zołzy świata i powiem, że wiele z opisu się zgadzało ;)

Gość gość
hhm...,liliana - dlugie, jak dla starej babci.lilka natomiast brzmi fatalnie.

Gość gość
lili srili za przeproszeniem. tandeta i pretensjonalnosc wedlug mnie.

Gość gość
imie fajne ale osobiscie bym tak dziecka nie nazwala