Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewciafajterek

....

Polecane posty

Gość gość R
ewcia, jestem z Tobą

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
Masz takiego męża jakiego sobie wybrałaś. Widziały gały co brały. Dziwka.

Gość gość
pomyslalas co czuje maz?on tez moze odczuwa brak bliskosc ,sexu,zainteresowania.Pracuje,bo byc moze musi taki rodzaj pracy wykonywac.jak bys sie czula gdyby to twoj szukal kochanki na forach,portalach?Najlepiej zaraz sobie gacha do wyra poszukac,bo samotna.sory ale nie chcialbym miec takiej zony.Poswiecaj sie,pracuj,a twoja kochanienka z nudow na forach wypisuje.Idz do pracy,zacznij cos robic to i p/i/p/a swedziec nie bedzie

Gość gość
Ewcia ja jestem z łódzkiego i mam ten sam problem, jedyne co mojego interesuje to tv.. do północy. pozdrawiam

Gość gość
Nie przejmuj się autorko, na kafe sa tylko tacy co widzą czubek własnego nosa..... jestem z Tobą!

Gość gość
zwiazek to kompromis.Moze nie ma juz ochoty na zrzedzace,grube baby bez wlasnego zycia,dochodow.Moze przestalas dbac o siebie(wpis powyzej)i stad woli poogladac tv.

Gość gość
Moj maz jest marynarzem,w domu bywa 3razy do roku,jak ma rejsy i co mam powiedziec,zrobic?Mam sobie zaraz kochanka szukac,bo meza nie ma,nie mam sexu,zainteresowania?Pracuje,mam wlasne zainteresowania,hobby.Tak czytam i stwierdzam,ze niektore z was to po prostu ksiezniczki.Oczekujecie od zycia uniesien,wzlotow,tylko zycie to tez upadki.Chcecie pieniazki,piekne ciuchy,bogactwo tylko z nieba nie nakapie.starac sie trzeba,dotrzec a nie szukac do lozka.co zrobilas dla swojego zwiazku?dbasz o niego,czy tylko czekasz na motylki w brzuchu?

Gość gość
jestes uzalezniona od sexu i dla tego nigdy nie zaznasz zaspokojenia