Gość gość Napisano Luty 12, 2015 Hej, Chciałam Was prosic o radę. Na pewno znajdą sie tu osoby, które maja o tym o wiele większe pojęcie niż ja... Otóż z kilku powodów, postanowiłam wziąć sie za siebie. Zaczynam ćwiczyć (obmyslilam ze to będzie 4 dni ćwiczeń w domu, 2 dni bieganie i 1 dzień odpoczynku). Na dietę tez zwracam większa uwagę, nie jem smieciowego zarcia, jem zdrowe posiłki 5xdziennie, co 3h. Kiedy mam ochotę coś zjeść miedzy posilkami, wybieram trochę bakalii lub jakis owoc... Wykonuje przy każdej kąpieli delikatny peeling - masaz ciala (szczegolnie brzucha, ud i tyłeczka), zazwyczaj kończe kąpiel zimnymi i ciepłym (naprzemian) prysznicem... Zastanawiam się czy to wystarczy by poprawić kondycje, miec więcej energii, "zgubić" brzuszek i wyrzeźbic go? Boje sie ze moja skóra będzie mało jedrna gdy zrzuce na wadze.. Stąd te peelingi tez. Dodam ze oczywiście nawilżam ciało po kąpieli - masło do ciala. Słyszałam ze przesuszenie tez ma wpływ na utratę jedności skory. A peeling zazwyczaj kawowy, domowej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach