Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inez 88

kupić znowu czy nie kupić

Polecane posty

Gość Inez 88

Wibrator. Miałam fajny różowy używałam go przez parę miesięcy i się zepsuł :-( pewnie dlatego że made in china. A wy dziewczyny jesteście zadowolone ze swoich sprzętów? Jakie polecacie?

Niech zgadnę,zajeździłaś wibrator:classic_cool: Nie wibruje?:D Kup nowy.Ja mam już trzeci:O

nabrandzlują sie tymi wynalazkami a później zgrywają cnotki. To chore. Takie potrzeby powinno sie zaspokajać naturalnie. Później słychać wyzwiska, że faceci myślą tylko o seksie:P

e tam. Kiedyś robiłem dobrze kochance wibratorem w pozycji 69 a ona mi ciagnęła ptaka więc chyba wiem o czym mowie

Bardziej chyba mam pecha do sprzętu"AGD" :P Wszystko psuję :O

zreszta miałem unikać erotycznego.brrrr i miłego fantazjowania:D

Gość Inez 88
Faceta też mam. Nie mieszkam z nim więc nie widzę się z nim codziennie. Wiadomo że go nie zastąpi żaden gadżet. Na razie mamy post bo się pokłóciliśmy. To taka sytuacja awaryjna ten wibrator ;-)

Oj tam zaraz awaryjna ;) Przecież wibrator może być fajnym urozmaiceniem seksu we dwoje:P

są takie albo stylizowane na zabawki, albo przypominające realny sprzęt koleżanka poszła w realizm na maksa ;)

Nie będę wnikać dlaczego, nie wypada koleżanki pytać, ale wygląda na zadowoloną;-)

Może nawet hiperrealizm, to cudo ma z 25cm A swoją drogą, czy są takie ze zbiorniczkiem, które można napełniać takim rozwodnionym budyniem, aby w pewnym momencie oddawał efektowny strzał?

rzeczywiście poszła w realizm - 27 cm:D:D nawet murzyni z nigerii strzelili by focha:classic_cool: Jesteście chorzy na umyśle ludzie. Pokochajcie sie z kimś i skanalizujcie energię w jakimś pożyteczniejszym celu.

Gospoś, widziałam gdzieś takie z wytryskiem, ale czym to się napełnia, pojęcia nie mam;-)

Gość gość
też niedawno zajeździłam swojego przyjaciela :( muszę kupić nowego i mam straszną ochotę na taki rotacyjny do pochwy a do tego mniejszy na łechtaczkę, tylko czekam na wypłatę :D A prawda jest taka, że chociaż z facetem fajnie bo emocje, ale orgazmu chociaż w 1/3 tak silnego jak z wibratorem nigdy nie miałam :D i to pół minuty jak mało czasu na zabawę. Ewentualnie polecam inne sprzęty wibrujące, jeśli masz w domu- np szczoteczkę elektryczną albo masażer :p

Gość
czekaj czekaj, dobrze zobaczyłem? 11 cali? Chcesz żeby sobie krzywdę zrobiła? ;-) Swoją drogą, jeśli rozmiar nie ma znaczenia to gdzie są 11-centymetrowe wibratory? :P

oghólnie ten topik wpisuje mi się w szerszą akcje skomercjalizowania seksu i zagopodarowania do tej pory jeszce prywatnej sfery rozmnażania. Inne tego typu akcje to promocja pedalstwa i pedofilii, sztuczne zapładnianie i wywoływanie spadku płodności u ludzi.. Jeszcze dwa trzy pokolenia i seks czeka ten sam los co żywność modyfikowaną genetycznie co oczywiście służmonopolizacji rynku i uzależnienia od dostawców.

Gość gość
Czyli teraz erozja zamiast bucikow wolisz inne zabawki ;)

Dostałam tego linka od koleżanki w odpowiedzi na to, jakiego sprzętu biurowego potrzebujemy, ja tylko przekazuję dalej:-P gdzie są 11cm? Może w mniejszych sklepikach?:-)

ja też myślałem kiedyś że dla kobiet rozmiar nie ma znaczenia i liczy się piękny umysł, no ale podobno tak nie jest ale czy po takim 11calowym jest możliwy powrót do "normalnych" rozmiarów? Ona z facetem już nic nie czuje

i tak samo jak w przypadku gejów i lesbijek mówi się, że gra toczy się o wolność i tolerancje. Przykre ale prawdziwe:( Rynek operacji chirurgicznych powiększających piersi i kootasy to miliardy, to samo specyfiki na potencje i również różne zabawki. Niedługo w gre wejdzie inżynieria genetyczna. To wszytsko jest zsynchronizowane i niema nic wspólnego z zaspokajaniem potrzeb klientów. zapotrzebowanie sie wytwarza sztucznie. Również na tym forum:) Naprawdę droga redakcjo....Kiedyś się spotkamy:) I nie będzie to dla was miłe:)

Gospoś nie wnikam w stan jej narządów płciowych, jakkolwiek to brzmi;-)