Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inez 88

kupić znowu czy nie kupić

Polecane posty

Erozzzja ma po prostu wiele zainteresowań, kobieta renesansu ;) Może potem sobie ta koleżanka poprawi czułośc pochwy kulkami gejszy, producenci zarobią znowu ;)

Gość gość
POLECAM CI DWIE KULECZKI NA SZNURECZKU ,robia cuda orgazm pos amych chodzeniu wnich amsz super sprawa

Gość gość
Mimo wszystko wole chyba w obuwniczym powiedziec "bierz co chcesz" niz w tym "sklepie" :p

Kapitanie, nie mam aż takich wymagań i, że tak to ujmę, kupując nowe buciki czuję się bardziej spełniona:-P

Gość gość
przecież pochwa po stosunku (z wibratorem też :p wraca do swojego pierwotnego rozmiaru, to jakaś głupia propaganda żeby obrazić kobiety, które lubią coś czuć, że są "rozjechane" :o jak się popieści to się wszystko zmieści :D a to nie znaczy, że potem nie czuć pieszczot chociażby małego paluszka :o

Gość Inez 88
Kupię na pewno tj. zamówię na allegro. Wibrator dobra sprawa poprostu...... a z chłopakiem nie wiem kiedy się pogodzę

Gość 40tka
Świetna sprawa, trochę wyobraźni i można spędzić miły wieczór z partnerem. Odkąd mam trochę gadżetów to w sypialni aż iskrzy;)..polecam zwłaszcza wibrator -stymulator We, nieziemskie orgazmy. ...

Gość Inez 88
A Ty gospodarz_222 ciekawe czy taki zawsze zaspokojony jesteś... i czy zawsze masz seks wtedy kiedy chcesz

Gość Inez 88
A Ty gospodarz_222 ciekawe czy taki zawsze zaspokojony jesteś... i czy zawsze masz seks wtedy kiedy chcesz

Nie można być samolubnym, trzeba się dzielić radością;-) miłego popołudnia dla wszystkich

Gość gość
Gorzej gospodarz jak postanowi cie zamienic na wiekszy model,albo jeszcze kupi masazer stopek i nawet do tego nie bedzie sz potrzebny :p

w dodatku jest ekologiczny i jeżdże na nim do pracy. Pasie się na pobliskich trawnikach gdzie go parkuje:) W dodatku moge się nim pochwalić koleżankom w korpo:)

Gość gość
Tylko wez usuwaj jego "spaliny" albo raczej "wydzieliny" jadac do pracy :D

Inez,tylko dobrze sprawdz co kupujesz:D Mój pierwszy zakupiony wibrator na Allegro okazał się niewypałem :P Jak go już dostałam,to mało nie padłam po rozpakowaniu :O W życiu nie widziałam takiego pytonga:D Mina mojego faceta - bezcenna:classic_cool: :D

Gość gość
sowa znowu ci otpiertala?

Miałeś stąd spadać:) To co tu jeszcze robisz:P

Gość gość1234
Silena nie zwracaj uwagi na debili to znudzi im sie :-P Prostactwo zazdrosne ze nie ma wibratora zawsze sie znajdzie :-D

Przecież kupić wibrator to żaden problem :D

Gość Inez 88
Jak kupię wyprobuje opowiem wam wrażenia jeszcze się odezwę ;-) chociaz wolałabym się z chłopakiem pogodzić na walentynki...

Koniecznie opowiedz jakie wrażenia;) Pogódź się z chłopakiem ,bo inaczej spędzisz Walentynki z wibratorem :D