Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myworldmylife

Walentynki... pytanie do chlopakow i....

Polecane posty

Gość myworldmylife

Z racji tego że w sobotę są walentynki a ja przesiedze je w domu chcialam jakoś zagadac do mojego kolegi. Znamy się od dziecka ale on już dosc dawno wyjechał i nasz kontakt się urwał, ale do rzeczy. Po 6 latach gdy go spotkałam bo akurat był w okolicy ze swoim kuzynem. Nie rozmawialismy zbyt wiele, ale gdy on już wrócił ja zaczęłam tęsknić i jestem w nim zakochana. Bardzo. Nie wiem czemu akurat on. Czuje do niego wiele, myślę o nim. Wymyslilam ze napisze mu co czuje ale anomimowo. Jedynie dam mu znak dzięki któremu (może )się domyśli że to ja. Głównie moje pytanie skierowane jest do mężczyzn/ chlopakow. A brzmi tak: jakbyście zareagowali gdyby dziewczyna napisała wam co do was czuje? Rzecz jasna chodzi o koleżankę badz przyjaciolke z która się kumplujecie. Mam jeszcze jedno pytanie do wszystkich: co mu napisać by poczul coś do mnie ale żeby go to rozbawilo ? Mniej więcej mam wymyślony tekst aczkolwiek brakuje w nim czegoś, ale nie wiem czego. Proszę niech ktos napisze :)

Gość marvell
Jesli jesteś jego koleżanką i mu się podobasz to może ciągnąć rozmowę i cię nawet gdzieś zaprosić ale jeśli mu się nie podobasz lub ma kogoś innego na oku to będzie cię zmywał albo nic nir odpisze albo powie coś w stylu że jesteśmy przyjaciółmi po co to psuć. Tylko nie wyskakuj od razu z żadnymi miłosnymi wyznaniami bo to jest krępujące jeśli aktualnie nie jesteś z tą osobą w związku

Gość gość
A nie widzisz, czy On coś do Ciebie czuje? Takie rzeczy się czuję, jak się komuś podoba :) Najlepiej być sobą i nic nie kombinować, bo jak ktoś próbuje być lepszy niż jest w rzeczywistości, to róznie z tym bywa. Nie zgadzam się natomiast ze zdaniem, że " po co psuć przyjazń". Jeżeli czujesz do niego coś, to próbuj! Miłość jest warta wiele więcej, niż przyjazń :)

Gość myworldmylife
Nie mam pojęcia co on do mnie czuje, ale jak już pisałam on mieszka daleko mnie więc jesli chodzi o spotkanie to w grę nie wchodzi. Chce mu napisać co do noego czuje, nie będą to miłosne wyznania ale te które uważam że powinnam mu napisac bo inaczej będę tego żałować do końca życia. A waszym zdaniem co jest odpowiednie? Jak dobrać słowa by się nieosmieszyc? Chce by miało to walentynkowy kształt.

Gość gość
A miej więcej co chcesz mu napisać?

Gość myworldmylife
Hmm...to co czuje, czyli że jego uśmiech sprawia że się uśmiecham, że przy nim czuje się szczęśliwa itp. Co mogę jeszcze dodać?

Gość gość
nie ma to jak gierki. a gdzie byłaś miesiąc, rok temu? nagle ci się w walentynki przypomniało?

Gość gość
złap go za yayca i wyssij pałe

Gość gość
Ja myślę, że powinnaś być szczera i dać mu do zrozumienia, że jest dla Ciebie ważny. Nie oszukujmy się, jak znacie się już długo, to On doskonale już Ciebie zna. Zna twój charakter, twoje zalety i wady. Daj mu do zrozumienia, że jest dla Ciebie kimś ważniejszym, niż tylko kolegą. Jest fb itp, jest daleko, ale kontakt możecie mieć codziennie i nie szukaj okazji takich jak walentynki. Możesz napisać już dzisiaj :)

Gość myworldmylife
Gość 18:52: to nie są żadne gierki! Wtedy nie byłam gotowa by mu powiedziec. Teraz jest odpowiedni czas. Gość 18:53: glupszej wypowiedzi w życiu niesslyszalam. Byś się wstydził! Gość 18:58: i tak zrobię. Napisze mu. Jednak wolę poczekać do walentynek,wtedy jest taka inna atmosfera :)

Gość gość
on jest tu i teraz ja się nim zajmuję a do NS nie wróci

Gość gość
Przecież nie jesteście parą, więc ni zwracaj uwagi na walentynki ;). A atmosfera mogłaby by być fajna, na wspólnym wypadzie gdzieś np do kina :) Ale Wy na odległość, więc pozostaje fejs :D Próbuj ;)