Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból zatok.

Polecane posty

Gość gość

Od 2 tygodni cały czas bolą mnie zatoki mimo, że noszę czapkę. Dziewczyny musze być teraz w formie. Polecacie jakieś domowe sposoby na pozbycie się bólu zatok ? Albo jakieś tabletki, które moje kupić bez recepty ? Bo na mmoją panią doktor musze czekać do środy.

Gość gość
A jesteś w ciąży?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Ibuprom zatoki u mnie zawsze dziala. mozesz sprobowac tez krople xylometazolin.

Gość gość
2 miesiące temu poronilam ale to chyba mało istotne.

Gość gość
Ibuprom zatoki mam w spray 'u. Ale no cóż nie działa długo. Fakt oddychać mogę po nim.

Gość gość
Już dzisiaj zakładałaś taki temat:O do lekarza kretynko ,zamiast na forum jęczeć:O k***a coraz głupsze te baby

Gość gość
Nie zakładałam takiego tematy. A tak apropo Twojej ,, kretynki" to pamiętaj, że w Internecie nikt nie jest animowy.

Gość gość
Sprobuj kilka dni tabletki ibuprom zatoki, moze zasusza. A jesli nie zadziala to do lekarza, pewnie da antybiotyk.

Gość gość
To zgłos mnie do prokuratury za to nazwanie cię kretynką:O rzeczy trzeba nazywać po imieniu.Jesli boli cie łeb od dwóch tygodni,to być może już masz zapalenie albo jesteś na dobrej drodze do tego.Lekarz i antybiotyk,a nie pytanie się na forum:O

Gość gość
Chętnie bym się udała do lekarza, ale sam jest na zwolnieniu.

Gość gość
No tak,przecież jest jeden laryngolog ...i nie mów,że nie zakładałas już dziś o tym tematu,bo tam tez pisałaś,ze nie ma twojego lekarza:O

Gość gość
Nie pisałam. Mieszkam w Niemczech, a ze mam odwieczne problemy z zatokami to mam jednego stałego laryngologa w Polsce ( ma mnie pod swoją opieką od 15 lat a mam 25 lat). Więc cierpliwie czekam.

Gość gość
odwieczne problemy z zatokami, stały, jeden laryngolog, a ty nie wiesz co robić przy takim bólu. Oj dziewczyno, albo lepiej ściemniaj, albo się po prostu nie kompromituj.

Gość gość
może gdzieś jest ucisk (np. 3ci migdałek) udaj się na konsultację do dobrego specjalisty, ja mogę szczerze polecić klinikę MML :) tam są w stanie zaproponować Ci naprawdę dobre rozwiązanie, a lekarze są wspaniali

Gość gość
Nie sposób się nie zgodzić z przedmówcą. Miejsce warte uwagi ból zatok to szerokie spectrum, które może mieć wiele przyczyn, a więc warto skonsutlować to ze specjalistą. Wiadomo, że zdrowie powinniśmy stawiać na 1 miejscu.

Gość gość
Ostatnio odbyła się bardzo ciekawa konferencja na temat otolarynglogii... okazuje się, że ból zatok może mieć nie tylko podłoże typowo zatokowe ale także może być ściśle związane z nieleczonymi zębami które mogą powodować ból zatok.