Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze mojej matki

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat. Moje zycie nie ma sensu. Moja matka wychowuje mnie sama bo ojciec zmarl 2 lata temu. Na nic nie ma pieniedzy. Nie mam komputera, tableta- niczego. Zanim sie zaczna pytania skad pisze, to odpowiem ze mam jeden stary telefon i tylko tutaj raz na miesiac kupuje internet za 12 zl. Bo innego nie mamy. Spie na starym brudnym materacu bo jej nie stac na lozko. Mieszkamy na wsi, w starym rozwalajacym sie domu ale nawet on nie jest nasz. Nie mamy tv. Nie ma normalnych mebli. Chodze w zniszczonych ubraniach mam tylko 2 pary jeansow z lumpeksu. W szkole sie ze mnie smieja. Nigdy nie bylam na zadnej wycieczce, na wakacjach nigdzie. Przez cale ferie siedzialam w domu. W ogole ta wioske opuscilam tylko raz w zyciu :( nie mam znajomych, nie mam nic :( Pomocy co zrobic?

Gość gość
ufff, to jednak ja nie mam tak źle :classic_cool: :D:D:D:D

Gość gość
chyba sb ktos zartuje

Gość gość
ja tez nie mam, leje na to sikiem prostym

Gość gość
Nie zartuje

Gość gość
cóż możesz zrobić,sytuacja jest naprawdę ciężka.Musisz się uczyć jeżyków i wyjechać do roboty za granice jak urośniesz.Nie miej pretensji do swojej matki.Nie mów,ze jej nienawidzisz bo to bardzo mocne słowo.

Gość gość
"rolnik szuka żony" twoją szansą

Gość gość
a macie w domu łazienkę?

Gość gość
To straszne, co pisze ta dziewczyna....nienawidzi matki, bo matka nie ma kasy. Masakra:O Wyobrazam sobie, jak sie czuje ta kobieta. Pewnie dla dziecka poswieca wszystko, tyle, ile moze. Stracila meza, sama musi starac sie o utrzymanie. A tymczasem mala ksiezniczka stroi fochy:O

Gość gość
Wiesz co,nienawidzisz matki,bo jest biedna tak.Bo nie masz komutera,ciuchow modnych,telef,pieknych mebli i domu z ogrodem.Ona tez nie ma na fryzjera,ciuchy i odejmuje sobie od geby zebys glodna spac nie poszla.Ciesz sie ze cie nie oddala do domu dziecka albo zwyczajnie nie zostawila na pastwe losu bo i tak bywa ze spalabys pod mostem.Bieda i ubustwo to dla ciebie wstyd.tylko skad ta matka ma wziac?Ma isc za prostytutke pracowac,zebys miala?Moze krasc?wstydz sie dziewucho:-o.Sa instytucje jak pomoc spoleczna,a jesli tak ci tam zle to idz do domu dziecka.Tam bedziesz miala raz dziennie zrec i 5 razy dziennie manto.wtedy docenisz.

Gość gość
w twoim wieku zarabiałam po lekcjach latem na truskawkach w inne pory roku w szklarni prócz tego sprzątałam w stadninie aby zarobić sobie na ubrania i na wakacje ,życie to nie jest bajka ! a ty jedyne co to potrafisz matkę nienawidzić ! weź się w garść i pomóż jej ! może wspólnie coś wymyślicie

Gość gość
baju baju, za dużo tych nie mam

Gość gość
Bardzo ładnie się wypowiadasz. Zdaje się, że pilna z Ciebie uczennica.