Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malpiszonek

Oddalamy się..pomocyyyyyy

Polecane posty

Witam zwracam się z pytaniem czy któraś z Pań miała podobną sytuacje do mnie, a więc : Jestem w związku od 5lat, lecz od jakoś 6 miesięcy zaczęło się coś psuć miedzy nami, mamy roczne dziecko które bardzo pragnęliśmy. Partner całymi dnami tyko jest zajęty pracą a jak coś mu powiem na ten temat to wielka obraza, wszystko robi dla innych a jak ja go poproszę o coś to trwa tygodniami żeby to zrobił. Przeważnie bywa tak że siedzi od rana do wieczora w pracy jak już wróci to co robi ? - Je, kompie, tv i spać , a ja jak chce porozmawiać to odrazu jest bardzo zmęczony i idzie spać . Czuję się źle z tym, bo ja bym chciała żeby poświęcał nam czasu na nasz związek a nie tylko praca i praca , boje się że niedługo ten związek się rozpadnie bo ja już po mału mam tego po dziurki w nosie. Czy któraś z Pań miała podobną sytuacje ? Jak się skończyła ? Co mi poradzicie? Jakie macie zdanie .. ? Proszę o wasze opinie.

Gość gość
porozmawiaj z nim o tym. nie rozumiem dlaczego większość kobiet stroni od rozmowy i od jasnego określenia swoich potrzeb w związku. jasno i konkretnie bez kłótni powiedz co jest nie tak. czego ci brak. rozmawiajcie.

ile razy można mówić to samo ? Jak chce z nim porozmawiać to tylko mnie słucha albo nieraz nie słucha lub jest zmęczony i musi iść spać bo rano do pracy .